MENÜ

Fenerbahçe'de kriz! Yeni transfere Kadıköy'de tepki

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptıran sarı - lacivertlilerde yeni transfer Rade Krunic'in Alanyaspor'a karşı gösterdiği performans, taraftarların tepkisini çekti.

Fenerbahçe'de kriz! Yeni transfere Kadıköy'de tepki

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic (P) ve Edin Dzeko, Alanyaspor'un sayılarını ise 12. ve 63. dakikalarda Loide Augusto kaydetti. Bu skorun ardından sarı - lacivertliler, liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı. Fenerbahçe, sarı - kırmızılıların 2 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

KRUNIC'E BÜYÜK TEPKİ

Karşılaşmanın 12. dakikasında 1-0 geriye düşen Fenerbahçe'de Rade Krunic'in gol esnasındaki tavrı ve hareketleri taraftarların büyük tepkisini çekti.

Fenerbahçede kriz Yeni transfere Kadıköyde tepki

Savunmanın solunda meşin yuvarlakla buluşan Ferdi Kadıoğlu'nun top kaybı sonrasında Alanyaspor ceza sahasına girdi. Çekilen şutu kaleci Dominik Livakovic kurtardı, dönen topu Loide Augusto filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

POZİSYONU İZLEDİ

O esnada Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Rade Krunic'in hafif tempoda koşarak pozisyonu izlemesi ve müdahale için rakibe yaklaşmaması sarı - lacivertli taraftarların hem tribünde hem de sosyal medyada eleştirisini aldı.

Fenerbahçede kriz Yeni transfere Kadıköyde tepki

Ara transfer döneminde Milan'dan kadroya dahil edilen Bosnalı futbolcu, Fenerbahçe formasıyla 7 maça çıktı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ