MENÜ

Fenerbahçe'de kriz çıkardı! Sebebi belli oldu

Fenerbahçe'ye yaz transfer döneminde katılan yıldız futbolcu, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Kanat oyuncusu, son dönemde yönetimin de saha dışındaki planlarını zorlaştırmaya başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kriz çıkardı! Sebebi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, bir yandan da beklentileri veremeyen futbolcuları gönderip kadrodaki şişkinliği azaltmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede kriz çıkardı Sebebi belli oldu

SALDANHA'DAN VAZGEÇİLMİYOR

Fenerbahçe, forvet transfer için Matheus Saldanha’dan vazgeçmiş değil. İsmail Kartal’ın kadroda görmeyi çok istediği Brezilyalı golcü için Partizan’a daha önce yapılan teklifler geri çevrilmişti. Sırp ekibi, başta Sevilla ve Torino olmak üzere Avrupa’dan birçok takımın da 24 yaşındaki yıldızın peşinde olması nedeniyle pazarlıklarda katı davranıyordu. Ancak Avrupa’da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte, Matheus Saldanha için Fenerbahçe’nin rakibi kalmadı. Sambacı, henüz sezon başında Partizan’a imza atmış olmasına rağmen yakaladığı büyük çıkışı sürdürüp kariyerinde ileri bir adım daha atmak istiyor.

YILDIZ OYUNCU, BREZİLYA YOLCUSU

KENT KRİZ ÇIKARDI!

Fenerbahçe, yeni imzalar için kadrodaki şişkinliği azaltmak isterken bir krizle karşı karşıya kaldı. Sarı-lacivertli kulüpte yabancı kontenjanına yer açmak için gözden çıkartılan Ryan Kent’in, tüm teklifleri reddetmesi yönetimin elini kolunu bağladı. İngiliz futbolcu Başakşehir başta olmak üzere Trendyol Süper Lig’den yapılan tekliflere en baştan kapısını kapatırken, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab’ın yüksek yıllık ücretli teklifini de kabul etmedi. Hull City’ye de “Hayır” cevabını veren Kent için son olarak Fenerbahçe ile Lazio satın alma opsiyonlu kiralık transferi için her konuda anlaşmaya varmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede kriz çıkardı Sebebi belli oldu

BONSERVİSİYLE GİTMEK İSTİYOR

İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre Lazio, Kent’in yıllık ücretini karşılayacaktı. Ancak Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu, Lazio’nun teklifini de kabul etmedi. Kent’in kiralık olarak değil, ya zorunlu satın alma maddesi ya da bonservisiyle transfer olmak istediği ve oyuncunun temsilcisinin de Fenerbahçe'den ekstra maddi taleplerde bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün yaz transfer döneminde renklerine bağladığı Kent, ilk 11'de kendisine yer bulmakta zorlandı ve süre alamadığı için de kendisini kanıtlayamadı. İngiliz futbolcu Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 15 maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı.

YORUM YAZ