MENÜ

Fenerbahçe'de kritik görüşme gerçekleştirildi: Ali Koç ve Jorge Jesus...

Beşiktaş derbisinde alınan 4-2 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Jorge Jesus'un koltuğu ciddi anlamda sallanmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik adamla kulüp binasında bir araya geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kritik görüşme gerçekleştirildi: Ali Koç ve Jorge Jesus...

Derbi mağlubiyetiyle ağır yara alan ve şampiyonluk şansını zora sokan Kanarya'da büyük bir kriz çıktı. Beşiktaş'ın galibiyeti sonrasık Kadıköy'de istifa sesleri yükselmeye başladı.

Haberin Devamı

Tribünlerde, son yıllarda artık alıştığımız tezahüratlar tekrardan başladı. Stadın her bölümünden, "Yönetim istifa" tezahüratları şiddetli bir şekilde yükseldi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçeli oyunculara top her geldiğinde protesto etti, İrfan Can'ın golünden sonra bile tepkiler dinmedi.

FENERBAHÇE'DE SULAR DURULMUYOR

SERİLER SONA ERDİ

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç döneminde Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı Trabzonspor 23 yıl süren yenilmezlik serisini bitirmiş, aynı zamanda ezeli rakibi Galatasaray da 21 yıl süren seriye son vermişti. Gençlerbirliği ve Göztepe'ye karşı 21 yıl, Beşiktaş'a 15 yıl ve Sivasspor'a Kadıköy'de 7 yıldır sürdürülen yenilmezlik serisi Koç döneminde bitti. Şenol Güneş de 35 yıl sonra Fenerbahçe Stadı'nda ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçede kritik görüşme gerçekleştirildi: Ali Koç ve Jorge Jesus...

PORTEKİZ BASINI AÇIKLADI

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden O'Jogo'da yer alan habere göre, Fenerbahçe yönetimi Jorge Jesus ile ilgili bir karar almak üzere ve masada üç ihtimal bulunuyor. Ayrılık kararı alınması ise kesin değil.

Bu üç ihtimalden biri, sezon sonuna kadar Portekizli çalıştırıcı ile yola devam etmek.

İkinci ihtimal, Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Kayserispor maçına kadar yola devam etmek ve son ihtimal ise hemen ayrılık kararı almak.

'O HARİKA BİR TEKNİK DİREKTÖR AMA...'

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir araya geldi.

Fenerbahçede kritik görüşme gerçekleştirildi: Ali Koç ve Jorge Jesus...

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, kulüp binasında gerçekleştirilen görüşme yaklaşık üç saat kadar sürdü. Toplantının ardından Portekizli teknik adam kendi özel aracıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gitmek üzere kulüp binasından ayrıldı.

KAYSERİ MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA

Bu arada Trtspor'un iddiasına göre Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus, Kadıköy’de bir araya geldi. Portekizli teknik adam, 6 Nisan Perşembe günü oynanacak Yukatel Kayserispor maçında takımın başında olacak.

YORUM YAZ