MENÜ

Fenerbahçe'de karar verildi! Yıldız oyuncu geri dönüyor...

Sarı-Lacivertliler bu akşam Pendikspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadelede Fenerbahçe ligde 10'da 10'u hedeflerken teknik direktör İsmail Kartal da kararını verdi. Yıldız oyuncunun 11'e dönmesi bekleniyor. İşte mücadeleyle ilgili son bilgiler...

Fenerbahçe'de karar verildi! Yıldız oyuncu geri dönüyor...

Süper Lig tarihinde Pendikspor ile Fenerbahçe ilk kez karşı karşıya gelecekler. Ev sahibi, bugüne kadar Fenerbahçe’yi konuk ettiği tek resmi maça 14 Aralık 1999’da Türkiye Kupası’nda çıktı ve o karşılaşmada güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek tur atladı. Yine kupadaki ikinci mücadelede ise Fener, 28 Kasım 2012’de Kadıköy’deki maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Pendik, bundan önceki teknik direktörü Osman Özköylü yönetiminde galibiyet yüzü göremedi; bu süreçte 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Özköylü’nün ardından göreve Portekizli Ivo Viera geldi. Takımın başına geçen yabancı uyruklu ilk teknik adam unvanını alan Viera, ilk maçına Konyaspor deplasmanında çıktı ve Pendik, 2-1’lik sonuçla ligdeki ilk galibiyetini elde etmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

100. yıl formasıyla çıkılacak

Fenerbahçe, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız bugün, Pendikspor ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler, bu maça ‘100. yıl özel forması’yla çıkacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi de 1923 yılındaki Fenerbahçe formasından ilham alınarak efsane çubuklunun tam önünde yer alacak.

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

Hedef 10'da 10

Sarı-Lacivertliler, Süper Lig ’de şu ana kadar oynadığı 9 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Fenerbahçe, Gaziantep FK’yı mağlup ederek başladığı sezonda şu ana kadar hep kazandı. Hafta içinde Konferans Ligi’nde Ludogorets’ten önce Süper Lig’de Hatayspor’u mağlup eden Fenerbahçe, lig tarihinde 9’da 9’la sezona en iyi başlayan takım unvanını elde etmişti. İsmail Kartal’ın öğrencileri, bu akşam Pendikspor’u da yenerek, ligdeki serisini 10’da 10’a çıkarmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da üst üste 5. maç

Fenerbahçe, Süper Lig’de İstanbul’da üst üste 5. karşılaşmasına çıkacak. Fenerbahçe, bu süreçte Başakşehir’i 4-0, Çaykur Rizespor’u 5-0, Kasımpaşa’yı 2-0 (d) ve son olarak Hatayspor’u 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler, Pendik sınavının ardından ligde Trabzonspor’u ağırlayacak ve İstanbul’da art arda maça çıkma serisine de böylece nokta koyacak. Bordo-Mavililer’den sonra Kanarya’nın ligdeki bir sonraki mücadelesi, Adana Demirspor deplasmanı olacak.

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

5 eksik var

Kanarya’da, Pendikspor karşılaşması öncesi Djiku’nun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Almanya’da ayak bileğinden operasyon geçirip, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Serdar Aziz’in yanı sıra tedavileri süren Joshua King, Emre Mor ve Mert Hakan Yandaş da bugünkü maçın geniş kadrosunda yer almayacaklar.

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

Samet formayı kaptı

A Milli Takımımız’ın, Hırvatistan ve Letonya karşılaşmalarında harika bir performans gösteren Samet Akaydın, Hatayspor karşılaşmasında formayı kapamamıştı. Bu mücadele sonradan oyuna giren Samet, Serdar Aziz’den sonra savunmanın bir diğer önemli ismi Djiku’nun da sakatlanması sonrası bu akşam stoperde Becao ile birlikte forma giyecek.

10 HAFTADA 11. TEKNİK ADAM...

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

Dzeko dönüyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de kaptan Edin Dzeko, Konferans Ligi’nde 3-1 kazanılan Ludogorets mücadelesinde yedek beklemişti. Dzeko’nun yerine, Mich Batshuayi oynamıştı. Pendik karşılaşmasında kaptan Dzeko, yeniden 11’e dönecek. Kanarya’nın yine en önemli gol silahı olacak Boşnak forvet, bu sezon 13 resmi maçta 9 kez ağları havalandırırken, 6 da asist yaptı. Boşnak forvet, Süper Lig’de şu ana kadar 9 karşılaşmada 7 gol ve 3 asistle oynadı.

İsmail Yüksek'e özel görev

Djiku’nun yokluğunda İsmail Yüksek’e önemli bir görev daha düşüyor. Takımın en formda isimlerinden olan futbolcunun savunma katkısının yanısıra topla çıkışlarda da destek vermesi gerekecek.

Özellikle Djiku savunmadan ilk çıkışta doğru pas tercihleriyle atağı ilk başlatan isim oluyordu. Bugün olmayacağı için bu çıkışlardaki ilk istasyon hemen savunmanın önünde oynayacak olan İsmail Yüksek olacak.

Fenerbahçede karar verildi Yıldız oyuncu geri dönüyor...

YORUM YAZ