MENÜ

Fenerbahçe'de kaptanlar duruma el koydu! 'Kayıp yaşadık ama...'

Alanyaspor beraberliği sonrası Fenerbahçe'de Tadic, “Liderlerin öne çıkması gerekiyor. Takım olarak sorumluluk almalıyız” demişti. Takımın tecrübeli isimleri, dün harekete geçti, toplantı yaparak duruma el koydu. Dzeko, Tadic, Ferdi, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan; takım arkadaşlarına, yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de kaptanlar duruma el koydu! 'Kayıp yaşadık ama...'

Fenerbahçe için Kadıköy’de gelen Alanyaspor beraberliği büyük bir şok etkisi yarattı. 2-2’lik skor sonrası liderliğin Galatasaray’a kaptırılması ve 2 puan geri düşülmesi moralleri daha da bozdu. Dusan Tadic, karşılaşma sonrası sitem dolu bir açıklama yaparak, “Bazı şeyleri daha iyi yapmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak Alanyaspor’a puan kaybetmemeliyiz. Liderlerin öne çıkması gerekiyor. Takım olarak saha içinde ve dışında sorumluluk almalıyız” ifadelerini kullanmıştı. Takımın kaptanları ve önde gelen tecrübeli isimleri duruma el koydu. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Kaptanlar duruma el koydu! 

Edin Dezko, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kaptanlar, her şeyden önce sakin kalmaları gerektiğinin altını çizdi. Yapılan konuşmada, “Beklemediğimiz bir kayıp yaşadık ama bu sadece bir kaza. Daha oynanacak çok maç var. Panik olacak bir durum yok. Yeter ki benzer kazaları tekrarlamayalım.”

Fenerbahçede kaptanlar duruma el koydu Kayıp yaşadık ama...

‘Daha dikkatli olalım’ 

"Şampiyon olmak için gereken kaliteye fazlasıyla sahibiz. Bu zamana kadar oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla bunu net bir şekilde gösterdik. Alanyaspor maçından gerekli dersleri alıp önümüze bakalım. Daha çok mücadele edip, daha dikkatli olmalıyız. Biz kendimize olan güveni taraftara hissettirdiğimizde onlar da en az bizim kadar şampiyonluğa inanacak” ifadelerinin kullanıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede kaptanlar duruma el koydu Kayıp yaşadık ama...

Livakovic istedi Zufic geldi!

Dominik Livakovic, teknik ekipten, Dinamo Zagreb’te birlikte çalıştığı kaleci antrenörü Sandro Zufic’in getirilmesini istemişti. Bu talep yönetime iletildi ve bir süredir taraflar görüşme halindeydi. Sarı-Lacivertliler, 44 yaşındaki çalıştırıcıyla her konuda anlaşmaya vardı ve imzalar atıldı.

Fenerbahçede kaptanlar duruma el koydu Kayıp yaşadık ama...

Trabzonspor'da da çalıştı

Zufic, 2020- 23 yılları arasında Dinamo Zagreb’de görev aldıktan sonra Bjelica ile birlikte Trabzonspor’a gelmişti. Hırvat hoca ayrılınca o da görevini bırakmıştı. Bjelica daha sonra Union Berlin’in başına geçse de Zufic ekibe katılmamıştı.

YORUM YAZ