MENÜ

Fenerbahçe'de kafaları karıştıran olay!

Ali Koç, önceki gün yaptığı yazılı açıklamada camiaya seslenmiş, “Türkiye Kupası’nı kaldırmak adına Fenerbahçemiz’in etrafında kenetlenelim” demişti. Taraftara bu çağrı yapılırken, Joshua King düğünü nedeniyle finali beklemeden tatile çıktı!

Fenerbahçe'de kafaları karıştıran olay!

Fenerbahçe’nin artık elinde tutunacağı tek dal olarak Türkiye Kupası kaldı. Final 11Haziran’da İzmir’de Başakşehir ile oynanacak. İstifa çağrıları sonrası önceki gün yazılı bir açıklama yapan başkan Ali Koç da bu maça dikkat çekerek, “Kısa vadede futbol takımımızın önünde Türkiye Kupası hedefi bulunmaktadır. Sizlerden tek ricam Türkiye Kupası’nı kaldırmak ve bu neticede sonrasında sezona Süper Kupa’yı kazanarak başlamak adına Fenerbahçemiz’in etrafında kenetlenmemizdir. Fenerbahçe’nin ana ihtiyacı taraftarlarının gücünü arkasında hissetmesidir” demişti. Ali Koç taraftarı finalde takımı desteklemeye çağırdı ama futbolcular şimdiden izine çıkmaya başladı!

Haberin Devamı

Fenerbahçede kafaları karıştıran olay

Crespo da gidiyor

Joshua King, düğün hazırlıklarını yapmak için dün Türkiye’den ayrıldı! Norveçli yıldız bu konuda yalnız da olmayacak gibi görünüyor. Miguel Crespo’nun da aynı sebeple pazar günkü final karşılaşmasında forma giyemeyeceği öne sürüldü. Yaşanan bu gelişmelere taraftarlar sosyal medyada paylaştıkları yorumlarla sert bir şekilde tepki gösterdi.

Fenerbahçede kafaları karıştıran olay

YORUM YAZ