MENÜ

Fenerbahçe'de Joshua King, sakatlığıyla ilgili konuştu: "Doktorla durumuna bakacağız"

Spartak Trnava deplasmanında attığı 2 golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Joshua King, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu, "Buraya galibiyet için gelmiştik, başardık." dedi. Sakatlığıyla ilgili de konuşan tecrübeli isim, "Sadece hamstring kasımda bir gerginlik hissettim. Riske etmemek için, emin olmak için oyundan çıktım." dedi.

Fenerbahçe'de Joshua King, sakatlığıyla ilgili konuştu: "Doktorla durumuna bakacağız"

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Joshua King, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Takımının 2 golünü atan Norveçli, "Buraya galibiyet için gelmiştik, bugün de bunu başardık." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'DAHA FAZLA GOL ATABİLİRDİK'

"Rakibimiz bu kadar kompakt oynadığı zaman ve çok da iyi defans yaptığı zaman zor olabiliyor. Özellikle de ilk yarıda çok iyi savunma yaptılar. Ama biliyorduk ki süre ilerledikçe odaklarını kaybedip bizim istediğimiz boşlukları vereceklerdi ki iki tane de şans yakaladık. Maçın son bölümünde daha fazla da gol atabilirdik. Az farkla ofsaytla gollerimiz sayılmadı. Ama rakibin bir yerden sonra açılacağını biliyorduk. İlk yarıda iyi savunma yapmışlardı ama biz sabırla oyunumuzu oynadık ve istediğimiz anlarda da oyunu açmasını ve golleri atmasını bildik."

'RİSKE ETMEMEK İÇİN OYUNDAN ÇIKTIM'

Maçın son anlarında yaşadığı sakatlık anına dair bir açıklama yapan Joshua King, “Sadece hamstring kasımda bir gerginlik hissettim. Riske etmemek için, emin olmak için oyundan çıktım. Çünkü sezon başından beri çok fazla süre almamıştım. Son maçta sonradan girmiştim. Bugün de 80 dakikaya yakın oynadım, dolayısıyla sadece emin olmak için çıktım. Doktorla durumuna bakacağız.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ