MENÜ

Fenerbahçe'de Jorge Jesus kararını verdi

Fikstürdeki Hatayspor maçı nedeniyle haftasonu direkt 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de tüm gözler yarın oynanacak kupa maçına çevrildi. Final bileti için 1-1'in rövanşında Sivasspor'la karşılaşacak olan Kanarya'da Jorge Jesus da kararını verdi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus kararını verdi

 

Sarı-Lacivertliler’de Sivasspor maçının provası dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla sürdü. Jorge Jesus’un çalışma öncesi öğrencilerine rakiple ilgili bilgiler verdi. Portekizli hoca, Yiğido için kupanın bu sezonki tek hedef olarak kaldığına dikkat çekti. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra pas çalışması yapıldı. Ana bölümde ise taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirildi. Fenerbahçe, son provaya bugün çıktıktan sonra maç saatini bekleyecek.

Haberin Devamı

TFF RESMEN AÇIKLADI...

TARAFTARIN İLGİSİ BÜYÜK

Fenerbahçe, ligde şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı, en gerçekçi hedef olarak Türkiye Kupası kaldı. Yarı final rövanşında oynanacak Sivas maçına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Önceki gün Yüksek Divan Kurulu, kongre ve temsilci üyelere; dün ise Fenercell aboneleri ve Fenerbahçe Kart sahiplerine öncelik sağlandı. Biletlerin büyük bölümünün tükendiği öğrenildi. Rövanşın genel bilet satışı bugün 14.00 itibarıyla başlayacak. Fiyatlar 250 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor.

Fenerbahçede Jorge Jesus kararını verdi

İRFAN CAN FORMA BEKLİYOR

Milli oyuncu, ligdeki Sivasspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın ardından 2 maç ceza almıştı. İrfan Can, kurallar gereği kupadaki Sivas maçında sahaya çıkmıştı. 27 yaşındaki futbolcu Giresun ve Trabzonspor mücadelelerinde görev yapamadı. Formasını özleyen İrfan Can Kahveci, yarınki karşılaşmada hocasından görev bekliyor. Bu sezon performansıyla zaman zaman tribünlerin tepkisini çeken İrfan 39 resmi maçta 7 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı

 

ROTASYON BEKLENMİYOR

Fenerbahçe, ligde son olarak 18 Mayıs Perşembe günü Trabzonspor karşısında sahaya çıkmıştı. Sarı-Lacivertliler, hafta sonunda Hatayspor maçını hükmen kazandı. Böylece futbolcular dinlenme fırsatı buldu. Kanarya, yarın Türkiye Kupası Yarı Finali’nde 0-0’ın rövanşında Sivasspor’u konuk edecek. Jorge Jesus’un, bu karşılaşmada alışılmışın aksine önemli bir rotasyona gitmesi beklenmiyor.

 

Fenerbahçede Jorge Jesus kararını verdi

JESUS RAHATLADI

Portekizli teknik adam, iyi bir futbolla 3-1 kazanılan Trabzonspor mücadelesindeki 11’e yakın bir kadroyla Yiğido’nun karşısına çıkacağı öğrenildi. Özellikle Batshuayi-Valencia ikilisinin yeniden buluştuktan sonra formlarını artırmaları, Portekizli teknik adamı en rahatlatan konu oldu.

Fenerbahçede Jorge Jesus kararını verdi

ARAO VE ZAJC'TAN MEMNUN

Luan Peres’in de sakatlıktan çok iyi dönmesi ve sol bekte kısa sürede formunu artırması bir diğer avantaj. Jesus’un orta sahanın merkezinde Arao-Zajc ikilisinin uyumundan da memnun kaldığı belirtildi. Portekizli çalıştırıcının Trabzonspor karşısında kullandığı İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Luan, Arda, Arao, Zajc, Rossi, Valencia ve Batshuayi 11’inin aynısıyla Yiğido maçına çıkma ihtimali son derece yüksek görünüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jorge Jesus kararını verdi

ZAJC'!A TEKLİF YAĞIYOR

Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Sloven orta saha oyuncusunun talipleri her geçen gün artıyor. Süper Lig’den Beşiktaş ve Trabzonspor, Zajc’la ilgileniyor. İtalya’dan ise Torino, Bologna ve Empoli, 28 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Yunan basınına göre Miha Zajc’ın son talibi Panathinaikos oldu. Ligde uzun süre lider olmasına rağmen şampiyonluğu AEK’ya kaptıran Yeşil-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’nin yıldızını çok istediği ve ilk temasın kurulduğu kaydedildi.

Fenerbahçede Jorge Jesus kararını verdi

YORUM YAZ