MENÜ

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor maçı hakkında konuştu: Yere yatırıldığında ona tekme attım

Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Hollanda basınına konuşan Oosterwolde, flaş itiraflarda bulundu.

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor maçının ardından Hollanda basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçın son düdüğü gelmesiyle çıkan olayalar hakkında konuşan Oosterwolde, "Hakem maçı bitirdiğinde ve biz galibiyeti kutlamaya başladığımızda, insanlar sahaya, bize doğru koşarak geldiler. İlk gördüğüm elinde silah olan maskeli bir adamdı. Ne olduğunu anlamadan etrafımız Trabzonspor taraftarları ve onları durdurmaya çalışan bazı görevliler tarafından sarıldı. Tek düşünebildiğimiz, birbirimizi mümkün olduğunca çabuk güvenli bir yere götürmekti" dedi.

Kavga anını anlatan Hollandalı futbolcu, "Takım arkadaşıma doğru koşan maskeli ve silahlı bu ilk taraftarın kafasına tekme atmadım. Yere yatırıldığında ona tekme attım, kabul ediyorum. Bunu yaptım çünkü tüm o kargaşa anında kendimizi büyük bir tehdit altında hissettik. Elinde bir silah vardı. Tehlikeliydi ve bize daha fazla bir şey yapamayacağından emin olmak istedim. Sonrasında görüntüleri de izledim. Yakından bakarsanız, kafasına tekme atmadığımı görebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor maçı hakkında konuştu: Yere yatırıldığında ona tekme attım

Ceza hakkında konuşan Jayden Oosterwolde, "Kulüp şu anda bu konuyla meşgul. Bu konu ve futbolculara yönelik bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması gerektiği tartışılıyor. Ayrıca cezayı hak etmediğimizi düşünüyorum" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe'nin "Ligden çekilme" gündemi hakkında yorum yapan genç futbolcu, "Eğer saha içinde ve çevresinde oyuncuların güvenliğini garanti altına alınamazsa, o zaman oynamak zorlaşır. Elbette futbol oynamak ve şampiyon olmak istiyorum ama bunu güvenli bir şekilde yapmak istiyoruz." dedi.

Oosterwolde son olarak sahaya atılan yabancı madde hakkında, "Doksan dakika boyunca yabancı maddelerle uğraştık, işimizi normal bir şekilde yapamadık. Taraftarların saldırısı sırasında yapabileceğimiz tek şey kendimizi savunmak ve güvenli bir yere gitmekti. Eğer federasyon bunu düzgün bir şekilde değerlendirirse, herhangi bir ceza almamamız gerektiğini düşünüyoruz" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor maçı hakkında konuştu: Yere yatırıldığında ona tekme attım

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde, olaylı Trabzonspor maçı hakkında konuştu: Yere yatırıldığında ona tekme attım

YORUM YAZ