MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tarihi performans! Dikkat çeken istatistik

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup etti. Müsabakada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek'in istatistikleri parmak ısırttı.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tarihi performans! Dikkat çeken istatistik

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup ettiği maça İsmail Yüksek damga vurdu. Sarı-lacivertlilerin yıldızı etkili oyunuyla galibiyetin mimarlarından olurken Konferans Ligi'nde ise daha önce benzeri görülmemiş bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

İSMAİL YÜKSEK'TE KRİTİK GÜN

Sarı-Lacivertliler’de İrfan Can Kahveci, King ve Becao’dan oluşan sakatlar kervanına Belçika’da yenileri eklendi. Çağlar Söyüncü, sol arka adalesinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle 35. dakikada kenara gelmişti. Fred de bacağında ağrı hissedince 68. dakikada oyundan çıkmıştı. İsmail Yüksek ise yaşadığı sakatlığa rağmen oyuna devam etmiş, maç sonunda sahayı sedyeyle terk etmişti. Bu oyuncuların durumlarının bugün yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği öğrenildi. Ancak Pendikspor karşısında oynamama ihtimallerinin (İsmail cezalı) yüksek olduğu kaydedildi.

Fenerbahçede İsmail Yüksekten tarihi performans Dikkat çeken istatistik

TARİHİ PERFORMANS

Milli yıldız, Belçika’daki mücadelede kariyerinin en etkili performanslarından birini sergiledi. İsmail Yüksek, mücadeleci bir takım olan St.Gilloise karşısında sahada basmadık yer bırakmadı. 25 yaşındaki oyuncu, daha önce çok iyi uyum sağladığı Fred’in 11’e dönmesiyle birlikte adeta orta sahayı domine etti. İsmail Yüksek, 3-0 kazanılan karşılaşmada 90 dakika görev yaparken 5 top kaptı, 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazandı. Başarılı oyuncu, bu istatistikleriyle Konferans Ligi’nin tarihine geçti.

Haberin Devamı
Erman Özgür'den çarpıcı kıyas! Torreira'ı sadece o durdurur

Çünkü daha önce bu turnuvada, bu rakamlara ulaşabilen bir isim olmamıştı. İsmail, karşılaşmanın ardından sedyeyle kenara gelmişti. Milli futbolcu, Pendikspor karşısında zaten cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Başarılı orta saha oyuncusunun durumunun bugün netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçede İsmail Yüksekten tarihi performans Dikkat çeken istatistik

Fenerbahçede İsmail Yüksekten tarihi performans Dikkat çeken istatistik

YORUM YAZ