MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın performansı

Portekizli Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen İsmail Kartal ortaya koyduğu başarılı performansla puan durumunda ilk iki için iddialı duruma geldi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın performansı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçta Kim Min-Jae ve Dimitris Pelkas'ın golleriyle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Vitor Pereira yönetiminde gösterdiği performansla beklentilerin çok uzağında kalan Fenerbahçe hoca seçimini İsmail Kartal'dan yana kullandı. İsmail Kartal yönetiminde ise Ziraat Türkiye Kupası'ndan ve Avrupa'dan elense de Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ile 13 puan topladı.

İsmail hoca Fenerbahçe ile çıktığı 12 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile 1.50 puan ortalaması yakaladı.

İsmail Kartal'ın takımın performansını arttırmak için tesislerden ayrılmadığı ve yoğun bir şekilde çalıştığı biliniyor. Fenerbahçe'yi 3. sıraya kadar taşımayı başarırken, özellikle Serdar Aziz, Osayı-Samuel, Rossi Zajc gibi futbolcuların bireysel performanslarına etkisi dikkat çekti. Başarılı çalıştırıcı Arda Güler'i de A takımın düzenli futbolcusu haline getirdi. Teknik adam sezon sonuna kadar getirildiği teknik adamlık görevinde son dönemde başardıklarıyla doğru hamleler yaptı.

YORUM YAZ