MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gözdesine yakın takip! İngilizler vazgeçmiyor

Fenerbahçe'de özellikle bu sezon İsmail Kartal'ın gözde oyuncularından birisi olan yıldız isim, gösterdiği performansla Sarı-Lacivertli ekibin dinamosu olduğunu ortaya koyuyor. Yükselen formu ve istikrarlı yapısıyla dikkat çeken oyuncu için özellikle Premier Lig ekipleri devreye girmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gözdesine yakın takip! İngilizler vazgeçmiyor

Sarı-Lacivertli takımda, bu sezon oynadığı futbolla alkış alan yıldız oyuncu için Premier Lig ekiplerinin takipte olduğu bildirildi. İsmail Kartal'ın vazgeçemediği futbolculardan birisi olan başarılı oyuncu, istikrarlı görüntüsüyle İngilizleri peşinden koşturacak gibi görünüyor. Öte yandan Fenerbahçe'deki diğer güncel gelişmelere de göz atalım. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

‘Rehavete yer yok’

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, eksik kadroya rağmen futbolcularına göz açtırmıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, çift idman ile öğrencilerini hedef maçlara hazırlıyor. Kartal, son antrenman öncesinde yaptığı konuşmada, “Artık kulvar sayısı ikiden üçe yükselecek. İlk 22 maçta ortaya koyduğunuz kalitenizin üstüne katarak devam etmeli ve zoru başarmalısınız. Çünkü bu sezon taraftar ve camia bizden başarı bekliyor. Önümüzdeki ilk hedefimiz Fatih Karagümrük maçı. Milli aralardan sonra takımların yaşadığı konsantrasyon eksikliğini yaşamayalım. Kazanıp, yolumuza devam edelim” diyerek oyuncularını motive etti.

Fenerbahçede İsmail Kartalın gözdesine yakın takip İngilizler vazgeçmiyor

Cengiz’e büyük destek

Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan Cengiz Ünder’e teknik direktör İsmail Kartal’dan tam destek geldi. Milli futbolcu, Süper Lig’de 5 maçta sahada 108 dakika kalırken, 1 asiste imza attı. UEFA Konferans Ligi’nde oynadığı 3 maçta toplam 60 dakika süre alabilen Cengiz’e hocası tarafından, “Ben senin kaliteni biliyorum. Yaptığın işler ortada. Eleştiriler olabilir. Ancak bundan sonrası seninle ilgili. Önümüzde kazanılmayı bekleyen pek çok karşılaşma var. Zaten Milli Takım seçileri de senin formunu yakından takip ediyor. Artık verimli olma zamanı. Bunun için de çalışıp, takım olarak başaracağız” denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın gözdesine yakın takip İngilizler vazgeçmiyor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın en beğendiği oyunculardan birisi olan Osayi-Samuel, Premier Lig ekiplerinin markajına girdi. İngilizler, Nijeryalı kanat oyuncusu için yakın takibini sürdürüyor.

Osayi-Samuel, Premier Lig kulüplerinin gözdesi!

Sarı-Lacivertli kulübe katıldığı günden bu yana her geçen gün performansını bir üst seviyeye taşıyan Bright Osayi-Samuel, yaptığı birçok açıklamada kariyerini İngiltere Premier Lig’de sürdürmek istediğini söylemişti. Bu sezon da istikrarlı performansı sonrasında yeniden Ada ekiplerinin radarına giren Nijeryalı sağ bek için gelen teklifler beklentileri karşılarsa satışına onay verilecek. 25 yaşındaki futbolcu için şu ana kadar Everton, Fulham ve West Ham United’ın, takipte olduğu gelen haberler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın gözdesine yakın takip İngilizler vazgeçmiyor

Ryan Kent’e teklif bekleniyor

Devre arası transfer döneminde takıma yeni katılacak isimler nedeniyle yabancı kontenjanının da rahatlatılması hedefleniyor. Buna göre sezon başında büyük umutlarla takıma katılan fakat beklentilerin altında kalan Ryan Kent’in kiralık olarak gönderilmesi gündemde. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz sol kanat için gelen teklifler değerlendirilecek. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 14 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçede İsmail Kartalın gözdesine yakın takip İngilizler vazgeçmiyor

YORUM YAZ