MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Galatasaray planı ortaya çıktı! Şova hazır...

Fenerbahçe, Galatasaray derbisine baskılı bir oyunla başlayıp, golü erken bulmaya çalışacak. İsmail Kartal; stoperde Djiku’nun yanında kimi oynatacağına karar verirken orta alanda Fred’in yokluğunda ise son haftalardaki gözdesini tercih edeceği düşünülüyor. Forvette ise Dzeko, yeniden formasına kavuşacak. İşte Kartal'ın derbi planı...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Galatasaray planı ortaya çıktı! Şova hazır...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırlayacak. Dev maç öncesinde Sarı-Lacivertli ekibin tecrübeli hocası İsmail Kartal, kafasında kurguladığı şeyleri sahaya yansıtmayı hedefliyor. Peki Kartal'ın ne tür bir planı var? Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

İç sahada tek yenilgi aldı

Süper Lig’de Sarı-Lacivertliler, evinde bu sezon sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe, ligde şu ana kadar çıktığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet alırken, sadece 3-2’lik skorla Trabzonspor’a yenildi. Rakip kaleleri 26 kez sallayan ve bu süreçte gol atamadığı maç hiç olmayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, kalesinde 10 gole engel olamadı.

Fenerbahçede İsmail Kartalın Galatasaray planı ortaya çıktı Şova hazır...

Szymanski şova hazır!

Sezon başında transfer edilen ve kısa sürede Fenerbahçe’nin yıldızları arasına girmeyi başaran Sebastian Szymanski, şu ana kadar harika bir performans gösterdi. SarıLacivertliler’de kısa sürede teknik direktör İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri arasına giren Szymanski, kariyerinde ilk kez Galatasaray derbisinin heyecanını Kadıköy’de yaşayacak. Daha önce bu derbileri yaşayan takım arkadaşlarından bu maçın önemini daha da iyi anlayan Polonyalı yıldız, bir an önce maç saatinin gelmesini bekliyor. Skora katkı yapamadığı Kayserispor deplasmanı öncesi oynadığı son 3 maçta 2 gol ve 2 asistle oynayan 24 yaşındaki yıldız, toplamda 28 maçta 11 gol attı ve 10 asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın Galatasaray planı ortaya çıktı Şova hazır...

Djiku'nun yanında kimi oynatacağına karar verdi! 

Süper Lig’de 2023 yılının son maçında ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Kadıköy’de galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Kendisi gibi 43 puanı olan ve averajla arkasında olan Cim Bom’a karşı 3 puanı alıp, hem yeni yıla lider girmek hem de Süper Kupa Finali öncesi psikolojik üstünlüğü de her açıdan ele geçirmek isteyen Kartal, derbiye baskılı bir oyunla başlamayı planlıyor. Hücum ederken, rakibin hızlı oyuncularına karşı da savunmadaki önlemleri sıkı tutacak olan tecrübeli hocanın, sakatlıktan yeni çıktıktan sonra Kayserispor maçındaki görüntüsüyle hazır olmadığını gösteren Serdar Aziz’in yerine stoperde Djiku’nun yanındaki ilk adayı Samet Akaydın. Samet’in alternatifi olarak da Jayden Oosterwolde düşünülüyor.

Fenerbahçede İsmail Kartalın Galatasaray planı ortaya çıktı Şova hazır...

Sağ kanatta İrfan Can

Fred’in yokluğunda orta alanda İsmail Yüksek’in yanında Miguel Crespo yer alacak. Kartal, Portekizli orta saha oyuncusu kart sınırında olduğu için Kayserispor maçında görev vermemişti. Crespo, özellikle son haftalarda Kartal'ın gözde oyuncularından birisi olarak dikkat çekiyor. Kayseri deplasmanında sakatlığı sebebiyle riske edilmeyen Edin Dzeko ise tek forvet olarak Michy Batshuayi’den formayı alacak. Son maçta sağ kanatta yer alan Cengiz Ünder’in kulübeye geçeceği, savunma yönü de Cengiz’e göre daha iyi olan sezonun formda isimlerinden İrfan Can Kahveci’nin 11’de yer alacağı bildirildi.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçede İsmail Kartalın Galatasaray planı ortaya çıktı Şova hazır...

 

YORUM YAZ