MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ekibinde Pereira sürprizi... Yeni yardımcı!

Fenerbahçe'de 3. İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adamın imza töreni gelecek hafta gerçekleştirilecek. Kartal bir önceki dönem çalıştığı ekibin tamamıyla yeniden Samandıra'da göreve başladı. Bu arada İsmail Kartal'ın ekibine takviye geliyor. İşte Kartal'ın ekibine katılacak sürpriz isimle ilgili detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ekibinde Pereira sürprizi... Yeni yardımcı!

Fenerbahçe'de resmi olarak açıklanan teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibine takviye yapılacağı konuşuluyordu. Daha önceki dönem Fenerbahçe'de beraber çalıştığı ekibin tamamıyla yeniden çalışacak olan Kartal'a sürpriz bir yardımcı geliyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın ekibinde Pereira sürprizi... Yeni yardımcı

PROGRAM BELLİ OLDU

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlık kampı programı açıklandı. Buna göre sarı-lacivertli takım, İsmail Kartal yönetiminde pazar günü toplanacak. Sağlık kontrolleri ardından takım top başı yapacak. Milli takımlara giden oyuncular ise 5 Temmuz’da İstanbul’da olacak.

8 Temmuz’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan sarı-lacivertliler, 9-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın St Petersburg şehrinde Pari Premier Cup Turnuvası’na katılacak. F.Bahçe 9 Temmuz’da Zenit, 12 Temmuz’da Kızılyıldız ve 15 Temmuz’da Neftchi ile karşılaşacak. Neftchi maçından hemen sonra İstanbul’a dönecek sarı-lacivertli takım çalışmalarına Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde devam edecek.

Fenerbahçede İsmail Kartalın ekibinde Pereira sürprizi... Yeni yardımcı

AYNI EKİPLE DEVAM

Haberin Devamı

İsmail Kartal’ın yardımcıları belli oldu. Kartal eski ekibiyle yola devam edecek. Deneyimli hocanın ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Yardımcı Antrenörler
Recep Karatepe, Sercan Terzioğlu
Antrenör: Kemal Kurak
Kaleci antrenörü: Haluk Kaplan
Performans analiz: Kerem Güneş
Atletik performans antrenörü: Cengiz Sirkan

PEREIRA'NIN EKİBİNDEN TAKVİYE!

İsmail Kartal'ın ekibine sürpriz bir ismin katılacağı iddia edildi. Daha önce yıllarda Vitor Pereira'nın eski yardımcısı olarak çalışan Filipe Almeida'nın Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile birlikte çalışacağı belirtildi.

Fenerbahçede İsmail Kartalın ekibinde Pereira sürprizi... Yeni yardımcı

Pereira ile 26 yıllık bir dostlukları olan Filipe Almeira'nın arası Flamengo'ya gitmesiyle bozulmuştu. Almeida, 2009 yılında sol böbreğini Vitor Pereira'nın kızına bağışlamıştı.

Bu arada Filipe Almeida'nın adı Fatih Karagümrük teknik direktörlüğü için de geçiyordu.

YORUM YAZ