MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi planı ortaya çıktı!

İsmail Kartal, dev maç öncesi öğrencilerine son uyarılarını yaptı. Galibiyetten başka bir şey düşünmeyeceklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, kritik maça dair düşüncelerini oyuncularıyla paylaştı ve dev derbi öncesindeki stratejisini kafasında netleştirdi. İşte Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi öncesinde, İsmail Kartal'ın planı...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi planı ortaya çıktı!

Fenerbahçe, 4-1’lik Sivasspor galibiyetiyle kötü gidişe dur demeyi başarmıştı. Şimdi yeniden seri başlatmak ve zirvedeki yerini korumak isteyen Sarı-Lacivertliler’in önünde kritik Beşiktaş derbisi var. İsmail Kartal, hafta boyunca Samandıra’ya kapanarak rakibi en ince ayrıntısına kadar analiz etti. Başarılı teknik adam, gerekli taktik çalışmaları yaptırdı. Kartal öte yandan oyuncularını bu dev maça mental anlamda hazırlamak için de sık sık toplantılar gerçekleştirdi. Öte yandan orta alanda Fred ve İsmail Yüksek'in beraber forma giyecek olması da yüzleri güldürüyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Fred&İsmail kavuşuyor

Fenerbahçe’nin ideal 11’inde orta sahanın merkezi Fred ve İsmail Yüksek’e emanet edilmişti. Ancak Sambacı’nın Pendikspor maçında sakatlanmasının ardından bu ikili bozuldu. Fred, Sivasspor karşılaşmasında formasına kavuştu ancak bu kez de İsmail yedek kalmıştı. Müthiş ikili, Fred’in sakatlık yaşadığı 29 Ekim’deki Pendikspor maçının ardından ilk kez bu akşam birlikte 11’de çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçede İsmail Kartalın Beşiktaş derbisi planı ortaya çıktı

‘Rakibimiz çıkış arıyor’

62 yaşındaki çalıştırıcı, öğrencilerine yaptığı son konuşmada birçok konunun altını çizdi. İsmail Kartal, “Çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Sizden ilk isteğim, sezon başındaki kazanma karakterinizi sahaya yansıtmanız. Maçın tansiyonu yüksek olacak. Rakibimiz yeni yönetimiyle, taraftar önünde çıkış arıyor. Zaman zaman sertlikler olacak, tribünlerden olumsuz tezahüratlar duyacağız. Tek yapmamız gereken sakin kalmak ve kendi futbolumuzu oynamak” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın Beşiktaş derbisi planı ortaya çıktı

‘12. adam bizimle’

İsmail Kartal, şampiyonluk yolunda bu tarz derbilerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Böyle maçları kazanmak sadece 3 puan değil, zirve yarışında çok büyük moral de getirir. Tek düşüncemiz kazanmak olacak. Uzun bir aradan sonra bu deplasmanda taraftarımız da yanımızda olacak. Bizi orada yalnız bırakmayacak olan 12. adama en güzel hediyeyi verelim. Kazanalım ve yolumuza kayıpsız bir şekilde devam edelim” ifadelerini kullandı.

FANATİK ÖZEL / YUSUF DURSUN

Fenerbahçede İsmail Kartalın Beşiktaş derbisi planı ortaya çıktı

YORUM YAZ