MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic soruldu...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Zimbru ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, mücadele öncesi açıklamalarda bulunurken transfere ilişkin soruyu da yanıtladı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic soruldu...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında sahasında 5-0 mağlup ettiği Zimbru ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Moldova'daki maçın bir gün öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN AYRILIYOR...

Genel değerlendirme ile başlayan İsmail Kartal, "İkinci maç için bugün buraya geldik. Güzel bir hava, güzel bir iklim, güzel bir ortam. Ülkemiz biraz daha sıcak olduğu için buradaki serin hava iyi geldi diyebilirim. İlk maçı güzel bir oyun, iyi bir sonuçla kapattık. Tabii ki futbolda hiçbir zaman aldığınız sonuçların bir garantisi yoktur. Biz, buraya aynı ciddiyetle rakibimize saygı göstererek en iyi şekilde hazırlandık. Yarınki maçı da tekrar burada iyi bir futbol, mücadele ile kazanıp ülke puanına katkı sağlayıp Fenerbahçe'ye yakışır bir oyunla buradan ayrılmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı tamamladık. Statta da ufak bir antrenmanımız olacak. O antrenmandan sonra da yarınki maç saatini tüm oyuncularımızla beklemeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Djiku'nun sakatlığına değinen ve rövanş maçında rotasyona gideceklerini belirten İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

İlk maçtan Djiku'nun ufak bir sakatlığı var. Onu kadroya almadık, riske etmedik. Bununla beraber bazı oyuncuları rotasyonla dinlendirerek başka oyuncularla buraya geldik. Yarın maçta da o oyuncuları görmek için onlara şans vereceğim.

Avrupa'da şampiyonluk ihtimaline ilişkin soruyu da yanıtlayan Kartal, "Gerçekten önemli bir kadroya sahibiz. Bazı oyuncularımız da tekrar aramıza katılarak kadro kalitesini, derinliğini genişleterek üç kulvarda yarışabileceğimiz düşünerek söylemde bulundum. Kadro olarak baktığımız zaman üç kulvarda da gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Türkiye'de birinci önceliğimiz şampiyon olmak. Allah'ın izniyle de bu şampiyonluğu kazanacağız bu sene. Kupayı almak... Avrupa kupalarında da belki bu hayal olacak ama biz, bu hayallerimizi içimizde düşünerek bunu yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımızla da bunu sürekli konuşuyoruz. Güzel bir çalışma ortamımız, oyuncularımızla güzel bir enerjimiz var. Bunu da başarabiliriz diye düşünüyoruz. Neden olmasın diyoruz. Olabilmesi için de gerçekten çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Umarım başarılı olabiliriz bu konuda" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan transfer açıklaması Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic soruldu...

CENGİZ ÜNDER VE DOMINIK LIVAKOVIC SORUSU

Transfer gündemine ilişkin kendisine yöneltilen soruda Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic'in durumu sorulan tecrübeli çalıştırıcı, "Şu anda bunlarla ilgili benim konuşmam doğru olmaz. Çünkü bunun ekonomik şartları var, kulüpler arasında görüşmeler var. Bu konuyu başkanımız ve yönetim kurulu sürdürüyor. Onların yetki alanı bu. Şu anda bu konuda herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Moldova'da güvenlik konusunda bir risk yaşayıp yaşamadıkları sorusuna ise İsmail Kartal, "Hiç öyle bir şey gündemimizde yoktu. Gayet rahat geldik. Şu anda da gayet huzurluyuz. Onun için herhangi bir korkumuz da, sıkıntımız da yok. Buraya sadece futbolumuzu oynamaya geldik. Oynayıp da gideceğiz inşallah" şeklinde cevap verdi.

'FENERBAHÇE, HER YERDE HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKAR'

Son olarak yarın sahaya yine kazanmak için çıkacaklarını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Yarın sahaya çıkan 11, Fenerbahçe'nin en iyi 11'idir. Bizim kadromuzda bütün oyuncular değerlidir. Hangisi oynarsa oynasın bizim için sahaya çıkacak 11, en değerli 11'dir. Yarın da biz, kazanmak için buraya geldik. Fenerbahçe Futbol Takımı, her yerde her maça kazanmak için çıkar" dedi.

 

Fenerbahçede İsmail Kartaldan transfer açıklaması Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic soruldu...

YORUM YAZ