MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sihirli dokunuş! Radikal hamleler...

Çaykur Rizespor maçı öncesinde Didi Stadyumu’nun zemini hakkında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bu ortamda biz de normal planlarımızın dışında bir plan belirleyeceğiz” dedi. Başarılı hoca, bir maç aranın ardından zorlu şartlar altında yaptığı sihirli dokunuşlarla Karadeniz ekibini devirmeyi başardı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sihirli dokunuş! Radikal hamleler...

İsmail Kartal, Rizespor mücadelesinde Alanyaspor karşılaşmasına göre tek değişiklik yaptı. Başarılı teknik adam, Mert Müldür’ü yedek soyundururken yerine Jayden Oosterwolde’ye şans verdi. Sarı-Lacivertliler’de Fred ve Joshua King, maç eksiği olan Rodrigo Becao ile Nijerya Milli Takımı’nda bulunan Bright Osayi-Samuel, karşılaşmanın kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü mücadelede, hocası İsmail Kartal'ın sihirli dokunuşlarıyla mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Serdar Dursun golle döndü!

Sezona Fenerbahçe ile başladıktan sonra Fatih Karagümrük’e kiralanan Serdar Dursun, ara transfer döneminde takıma geri dönmüştü. Serdar, Sarı-Lacivertli formayla dönüşünden sonraki ilk maçına Çaykur Rizespor maçının ikinci devresinin başında çıktı. Oyuna girdikten sadece 2 dakika sonra İrfan Can Kahveci’nin pasıyla ceza sahası içerisinde takımına beraberliği getiren tecrübeli forvet, büyük bir mutluluk yaşadı. Rize’ye karşı daha önce 2 hat-trick’i bulunan Serdar, Karadeniz ekibine karşı 5. maçında 8. golüne (Ligde en çok gol attığı takım) ulaştı. Karagümrük formasıyla bu sezon 24 maçta 3’ü kupada olmak üzere 6 gol ve 1 asistle oynayan 32 yaşındaki forvet, Fener formasıyla daha önce rakip fileleri geçen sezonun 16. haftasında Kadıköy’de 4-0 kazanılan Hatayspor mücadelesinde kaydetmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartaldan sihirli dokunuş Radikal hamleler...

'Oynatırlarsa ona göre oynayacağız'

Kartal, mücadele öncesinde zemin şartlarından ötürü planlarında değişiklik yapacaklarının altını çizdi. Konuyla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, “Bu ortamda biz de normal planlarımızın dışında bir plan belirleyeceğiz. Hakemler bu maçı oynatacak mı göreceğiz. Oynatırlarsa ona göre oynayacağız. Biz kendi güçlü oyunumuz doğrultusunda bir 11 belirledik” diye konuştu.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan sihirli dokunuş Radikal hamleler...

Radikal hamleler...

Kartal, ilk devrede öğrencileriyle birlikte zorlansa da ikinci yarıda mücadeleye ağırlığını koydu. 62 yaşındaki çalıştırıcı, ilk yarısını geride kapattığı maçta ikinci yarıya 3 değişiklikle birden başladı. Kartal’ın öğrencileri, zorlu 90 dakikadan galip ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ