MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şaşırtan tercih!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Adana Demirspor karşısında oyuna hamle yapabilmek ve yabancı kontenjanını rahatlatmak için kalede Livakovic yerine İrfan Can’a formayı verdi. Ancak yedekteki iki yabancı oyuncunun yani Becao ve Bonucci’nin mevkisinin, stoper olması dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şaşırtan tercih!

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşılaşmasında 8 oyuncusundan faydalanamadı. Sarı-Lacivertli ekipte Bright Osayi-Samuel sarı kart cezası sebebiyle kadroda yer almadı. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, Fred, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz de kadroya alınmadı. Sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Joshua King tam hazır olmaması nedeniyle kadroda yer almayan diğer isim oldu. En göze çarpan detay ise kalede oldu. Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, Süper Lig’de bu sezon 2. kez bir karşılaşmaya yedek başladı. 25 Ağustos 2023’te Fenerbahçe’ye imza atan Livakovic, Süper Lig’in 3. haftasında 3 Eylül 2024’te oynanan Ankaragücü deplasmanında yedek soyunmuştu.

Haberin Devamı

İkisi de savunmacı!

Sarı-Lacivertliler, oyuna müdahale edebilmek adına yabancı kontenjanında yer açabilmek için kalede formayı İrfan Can Eğribayat’a verdi. Deneyimli eldiven, ilk golde ise önemli bir hata yaptı. Bu arada hamle yapabilmek için yabancı kontenjanı açmak isteyen Kanarya’da, yedekte yer alan yabancı oyuncuların Leanardo Bonucci ve Rodrigo Becao olması yani stoper olmaları gözlerden kaçmadı.

YORUM YAZ