MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçına sürpriz 11!

İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakip Nordsjaelland'ın yüksek fizik gücüne karşılık vermek için ilk 11'inde sürpriz tercihler yaptı. Son taktik çalışmada, geçtiğimiz maçlarda ilk 11'de forma şansı bulamayan oyuncularını deneyen Kartal, ilk 11 konusunda kararını verdi. Ayrıca Fenerbahçe'nin hocası, kadroda beklenmedik değişiklikler de yapabilir. İşte Kartal'ın ilk 11 tercihine yönelik tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçına sürpriz 11!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Nordsjaelland maçının ilk 11'ini kafasında şekillendirdi. Tecrübeli hoca, rakibin güçlü yönlerine karşı koyabilecek bir 11'i sahaya sürmeyi planlıyor. İsmail Kartal'ın kadro tercihine dair tüm detaylar ve Fenerbahçe'nin gruptaki diğer rakipleri hakkındaki gelişmeler haberimizde... 

Haberin Devamı

Ludogorets Trnava’yı ağırlıyor

Fenerbahçe’nin yer aldığı H Grubu’nda günün diğer maçında Ludogorets ile Spartak Trnava karşı karşıya gelecek. Ev sahibi olan Bulgar temsilcisi, Şampiyonlar Ligi’ne Olimpija, Avrupa Ligi’ne ise Ajax karşısında havlu atmıştı. Bulgaristan Ligi’nde son 12 sezonun şampiyonu olan Yeşil-Beyazlılar, lige de sıkıntılı başladı. Ludogorets son olarak sahasında Botev Plovdiv ile berabere kaldı. Slovak temsilcisi Spartak Trnava da sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Ligde 6 maçta sadece 2 kez kazanabildiler. Çıkış arayan ve gruba galibiyetle başlamak isteyen iki takımın mücadelesi saat 19.45’te başlayacak.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçına sürpriz 11

İsmail Kartal'dan sürpriz tercihler

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nin grup etabına bu akşam oynayacağı Nordsjaelland maçıyla başlayacak. Danimarka ekibi her ne kadar 4. torbadan gelmiş olsa da grupta her takıma sıkıntı çıkaracak potansiyele sahip. İsmail Kartal, rakibin özellikle yüksek fizik gücüne karşılık vermek için ilk 11’de sürpriz seçimler yapabilir. Tecrübeli teknik adam, taktik çalışmadaki çift kale maçta farklı denemeler yaptı. Kartal’ın, Nordsjaelland’ın orta sahadaki direncini kırmak için burada Fred’in yanında İsmail Yüksek ve Mert Hakan Yandaş’ı kullandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçına sürpriz 11

King sürprizi olabilir

İsmail Kartal’ın değişime gitmesi muhtemel diğer bölge ise hücum hattı. Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in bu akşam kulübede mücadeleye başlaması sürpriz olmayacak. İleri uçta Michy Batshuayi’nin, solda ise Ryan Kent’in görev yapması bekleniyor. Sağda ise İrfan Can Kahveci’nin oynaması muhtemel. Ancak Kartal, bir sürpriz daha yapıp, Kent’i sağ çizgide, King’i ise sol çizgide kullanabilir.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçına sürpriz 11

Ferdi yedek kalabilir

Sarı-Lacivertliler’in bu akşam oynayacağı mücadelede sol bekte de şaşırtıcı bir tercih olabilir. Ferdi Kadıoğlu, sakatlıktan yeni çıktıktan sonra Antalyaspor mücadelesinde 90 görev yapmıştı. İsmail Kartal’ın, Milli yıldızı fazla zorlamamak adına maçın ilerleyen bölümlerinde sahaya sürebileceği öğrenildi. Eğer Ferdi yedek başlarsa 11’de Oosterwolde oynayacak.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçına sürpriz 11

YORUM YAZ