MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan milli ara değerlendirmesi

Fenerbahçe’nin başarılı hocası İsmail Kartal, lige verilen arayla ilgili olarak, “Çok verimli bir dönem geçirdik. Birçok oyuncunun son durumunu gördük. Ayrıca futbolcuların alternatif mevkilerde oynamaları için çalışmalar yaptık” diye konuştu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan milli ara değerlendirmesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, lige verilen milli arada yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Kendileri için çok verimli bir dönem geçirdiklerini belirten başarılı teknik adam, “Birçok arkadaşımız milli görev için ülkelerine gitti. Biz de kalan diğer futbolcularla yoğun bir mesai harcadık. Bazı oyuncuların son durumlarını yakından görme fırsatı bulduk. Ayrıca hepsinin kendi pozisyonları dışında, hangi alternatif mevkilerde oynayabileceklerine dair çalışmalar yaptık. Sezon içinde sakatlıklar ve cezalar olabiliyor. Biz de arkadaşlarımızın başka bölgelerde neler yapabileceklerini test ettik” dedi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan milli ara değerlendirmesi

‘RAKİPLERE GÖRE KADRO’

Sarı-Lacivertliler’de milli futbolcular da hafta içerisinde takıma dönmeye başladı ve tam kadroya ulaşıldı. Oyuncularının sakatlık yaşamadan takıma dönmesi ve kadro genişliği hakkında konuşan İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Her teknik adamın en büyük korkusu, milli göreve giden oyuncusunun sakatlık yaşamasıdır. Çok şükür bu durum başımıza gelmedi. Artık hep birlikte Antalyaspor maçına odaklanmış durumdayız. Önümüzde diğer milli araya kadar 21 günde oynanacak 7 önemli karşılaşma var. Kadromuz bu yoğun periyodu kaldıracak güçte ve genişlikte. Maç maç düşünerek ilerleyeceğiz. Rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerine göre 11’ler kullanacağız.

‘TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ’

Deneyimli hoca, hiçbir oyuncusunun forma adaleti konusunda endişe yaşamaması gerektiği mesajını verdi. Son olarak 12. adama seslenen Kartal, “Muhteşem taraftarımızın itici gücü ile bu sezon büyük işler başaracağımıza inanıyorum. Onların desteği çok önemli” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Fenerbahçede İsmail Kartaldan milli ara değerlendirmesi

YORUM YAZ