MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Fred ve Becao açıklaması! Volkan Demirel'e destek...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin'de Hatayspor'u 2-0'lık skorla geçti. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, sakatlıktan dönen oyuncuları Fred ve Becao'ya değinirken Volkan Demirel hakkında da konuştu.

Sarı-Lacivertli ekip, Mersin'de Hatayspor'u Osayi-Samuel ve Cengiz Ünder'in golleriyle 2-0 yenerek Süper Lig'de maç fazlasıyla Liderliğe yükseldi. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, maça çok iyi hazırlandıklarının altını çizdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, maç sonunda şu şekilde konuştu:

Maçtan önce söylediğim gibi bu maça çok iyi hazırlandık. Bir reaksiyon gerekiyordu. Bu akşam böyle oldu. 2-0 olduktan sonra çok net pozisyonlarımız vardı. Sonuçta kazanmasını bildik. Yüksek beklentim olan oyuncularım sahada beklentilerime çok iyi cevap verdi Fred'in coşkusu enerjisi, Becao'nun 4 ay sonra dönmesi ve iyi oyun çıkarması... Bütün takım buraya inanarak geldi. Maçı kazanmak istiyorduk. Taraftarı 3 puan ile mutlu ettiğimizi düşünüyorum.

 "Volkan Demirel benim kardeşim ve nasıl mücadele verdiğini çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Takımdaki oyuncuların hepsi üst düzey. Herkese aynı mesafedeyiz. Hepsini ne kadar sevdiğimizi biliyorlar. Şu ana kadar güzel geldik. Sezon sonuna kadar sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bazı oyuncuları oynamaları için, bazılarını yıpratmamak için bu değişiklikleri yaptım. Zor bir deplasmandan 3 puan alarak güzel bir reaksiyon verdi takım. Bu galibiyeti Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum."

YORUM YAZ