MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan derbi sözleri: Önceden favorisi yoktur

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti ve ligde yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan derbi sözleri: Önceden favorisi yoktur

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı sarı-lacivertliler 4-1 kazandı. Müsabakanın ardından Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

“OYUNCULARIMIN ANTRENMANLARDA ENERJİSİ ÇOK YÜKSEKTİ”

Nordsjaelland mağlubiyetini unutturmanın tek bir yolunun olduğunu oyuncularına söylediğini belirten Kartal, “Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir mağlubiyetin bize yakışmadığını oyuncularıma söyledim. Bu mağlubiyetini unutturmanın tek bir yolu vardır. Sivasspor maçına çıkacağız iyi futbol oynayacağız ve seriyi devam ettirmemiz gerektiğini söyledim. Oyuncularımın antrenmanlarda enerjisi çok yüksekti. Güzel bir galibiyet oldu. Bunu atlattık” sözlerini sarf etti. 

Haberin Devamı

“FRED’İN YOKLUĞUNU HİSSETTİK”

Sakatlığını atlatan Fred ile ilgili de konuşan İsmail Kartal, “Bütün oyuncular bizim için çok önemli. Fred de bizim için çok önemli. Açık söylemem gerekiyorsa Fred’in yokluğunu hissettik. Dün toplantı yaptık. ‘Benim ne düşündüğümü biliyorsun önemli olan senin ne düşündüğün’ dedim. Ben seni 11’de başlatıyorum dedim. Skora göre de seni riske etmeyeceğim, oyundan alacağım dedim. Güzel bir başlangıç oldu. Onu ve Ferdi’yi kazandığımız için çok mutluyum” dedi. 

Fenerbahçede İsmail Kartaldan derbi sözleri: Önceden favorisi yoktur

“DERBİ MAÇLARIN FAVORİSİ YOKTUR”

Süper Lig’in 15’inci haftasında Beşiktaş ile oynayacakları derbi maç hakkında konuşan Kartal, “Derbi maçların favorisi yoktur. O günkü ortamda hangi takımın daha iyi olabileceğini ön plana çıkarır. Biz de oyuncularımızla birlikte en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

“PUAN ORTALAMASI GİBİ ŞEYLERE BAKMIYORUM”

Takımının pozisyonu ve durumuyla ilgilendiğini aktaran Kartal, “Şu anda puan ortalaması gibi şeylere pek bakmıyorum. Takımımın pozisyonunu ve durumuyla ilgileniyorum. Onlar sonraki işler. Asıl işimiz takımımızı her maça en iyi şekilde hazırlayabilmek” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı
İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisi açıklaması

“MERT HAKAN’I BEŞİKTAŞ MAÇINDA KADROYA ALABİLİRİZ”

Mert Hakan Yandaş’ın Beşiktaş derbisinde kadroda olabileceğini söyleyen İsmail Kartal, “Bugüne kadar söylediğim gibi ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. Mevcut oyuncularla her maça elimizden gelenin en iyisini yapmak için çıktık. Zajc’ın tedavileri devam ediyor. Mert Hakan’ı Beşiktaş maçında kadroya alabiliriz gibi geliyor bana” diyerek sözlerini noktaladı. 

Fenerbahçede İsmail Kartaldan derbi sözleri: Önceden favorisi yoktur

YORUM YAZ