MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a şok! Fred, Djiku ve Becao açıklaması

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırladı. Trabzonspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertli ekibin hocası İsmail Kartal, maçın ardından şok goller yediklerinin altını çizerken Fred, Djiku ve Becao'nun sakatlık durumları hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a şok! Fred, Djiku ve Becao açıklaması

Sarı-Lacivertli ekip, sahasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olurken teknik direktör İsmail Kartal, 'Yolumuza devam edeceğiz' derken sakat oyuncuların ne zaman döneceğini de açıkladı. Kartal, çalıştıkları yerden goller yediklerini de vurguladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

Maça iyi başladık, hemen oyunun başında baskılı oynadık. İlk yarı bir kere kalemize geldiler ve o top gol oldu. İlk yarı rakip ceza alnında 22 kez topla buluştuk. İkinci yarı beklemediğimiz şekilde üst üste 2 gol yedik ve bu bizi şok etti. Oyuna ağırlığımızı koyarak iki gol atabildik penaltıdan. Başka pozisyonlar da vardı ama olmadı. Rakip takım zaman zaman oyunu yavaşlattı. Geriden uzun toplarla pozisyon aradılar. Bunları biliyorduk, çalıştık. Beklemediğimiz anlarda şok goller yedik. 10 kişi maçı bırakmadık. Yolumuza devam edeceğiz. Bu maçtan bir ders çıkartıp önümüze bakacağız.

'Adana Demirspor maçı için erken. Elimizdeki oyunculara bakacağız ve hazırlanacağız. Ondan önde Ludogorets maçı var. Sonrasında Adana Demirspor maçına da hep birlikte hazırlanacağız. Djiku ve Fred, Adana Demirspor maçına dönebilir. Becao'nun durumu uzun sürecek."

Fenerbahçede İsmail Kartala şok Fred, Djiku ve Becao açıklaması

YORUM YAZ