MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Trabzonspor'a karşı bir ilk peşinde! Ustalar göreve hazır

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe’de İsmail Kartal, tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı. Tecrübeli hoca, bu akşam Sarı-Lacivertliler’in başında Trabzonspor’a karşı bir ilki yaşamak istiyor. Kartal, takımdaki ustalarına da güveniyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Trabzonspor'a karşı bir ilk peşinde! Ustalar göreve hazır

Süper Lig’deki şampiyonluk hasretine artık son vermek isteyen Fenerbahçe, bu akşam Trabzonspor deplasmanında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Galatasaray’ın da Kasımpaşa ile karşılaşacağı günde Sarı-Lacivertliler, puan kaybı yaşamak istemiyor. İşte bu doğrultuda da Kanarya’da teknik direktör İsmail Kartal tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yaptı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Ustalar göreve hazır!

SarıLacivertliler’de bu akşam elbette gözler, takımın hücumdaki iki önemli ismi ve kaptanlarında olacak... Fenerbahçe’yi, Trabzonspor karşısında gol yollarında Edin Dzeko ile Dusan Tadic’in taşımaları bekleniyor. Tansiyonu yüksek geçmesi beklenen zorlu deplasmanda iki yıldızın, hem kaliteleri hem de tecrübeleriyle Karadeniz’de fark yaratmaları bekleniyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da Dzeko ile Tadic’e bu akşam çok güvendiği ve liderliklerinden sonuna kadar faydalanmayı hedeflediği bildirildi. Son Union Saint-Gilloise maçını boş geçen Dzeko, gollerine Bordo-Mavililer karşısında da devam etmek istiyor. Belçika’daki Saint-Gilloise mücadelesinde gol atan Tadic ise Trabzonspor’a ilk yarıda 3-2 kaybedilen maçta penaltıdan iki kez ağları sallamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal, Trabzonspora karşı bir ilk peşinde Ustalar göreve hazır

Fred'i hücuma yakın kullanacak

Trabzon’da topa daha çok sahip olacak taraf olmayı planlayan Kartal, orta alanda İsmail Yüksek’i savunmaya daha yakın oynatırken, Fred’i hücuma yakın kullanacak. İleride Dzeko, arkasında Szymanski, solda Tadic, sağda İrfan Can’a şans vermesi beklenen tecrübeli çalıştırıcı, BordoMavililer’e karşı şanssızlığına da son vermek isteyecek.

Fenerbahçede İsmail Kartal, Trabzonspora karşı bir ilk peşinde Ustalar göreve hazır

4 maçı da kazanamadı

Deneyimli çalıştırıcı, Fener’in başında rakibine karşı çıktığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Toplamda da Kartal, yine hoca olarak (Fenerbahçe, Gaziantep, Ankaragücü, Rizespor ve Konyaspor) Karadeniz temsilcisine rakip olduğu 9 maçta 4 beraberlik, 4 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet alabildi. Kartal’ın o tek galibiyeti de, 27 Ağustos 2016’da Antep’in başında iç sahada 1-0’lık skorlaydı. Bu arada oyuncularıyla da bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamın, “Kolay maç olmayacak. Oyunun her anında dikkatli olmalıyız. Camiamız bizden şampiyonluk bekliyor. Sakin kalıp, iyi bir oyunla kazanan taraf olalım. Sizlere güvenim tam” dediği öğrenildi.

Fenerbahçede İsmail Kartal, Trabzonspora karşı bir ilk peşinde Ustalar göreve hazır

Tek yenilgisi Trabzon’dan

Süper Lig’de Fenerbahçe, bu sezon tek yenilgisini sezonun ilk yarısında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında almıştı. 4 Kasım 2023’te Kadıköy’deki karşılaşmadan Bordo-Mavililer, Kanarya’yı 3-2 mağlup etmiş ve rakibine bu sezon tüm kulvarlardaki ilk yenilgisini yaşatmıştı. Fenerbahçe ayrıca, Trabzonspor’a konuk olduğu son iki lig maçını da kaybetti.

Haberin Devamı

ASLIHAN ÇİL / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ