MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararını verdi! Milli ara sonrası...

En son 17 Mart’ta Trabzonspor karşısına çıkan Fenerbahçe, çarşamba günü Adana Demir’i ağırlayacak. Teknik direktör İsmail Kartal, kritik maçın 11’ini büyük ölçüde şekillendirdi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararını verdi! Milli ara sonrası...

Önce milli maç haftası, ardından yerel seçimler nedeniyle liglere 15 gün ara verildi. Fenerbahçe, son olarak Trabzonspor deplasmanındaki olaylı mücadeleyi 3-2 kazanmayı başarmıştı. Gözler, çarşamba günü Adana Demir ile oynanacak maça çevrildi.

Haberin Devamı

Son karar maç günü

İsmail Kartal, bu zorlu karşılaşmada önemli isimlerden yoksun olacak. Bright Osayi-Samuel, sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Sakatlıklarını yeni atlatan Fred ve Ferdi, önceki gün bireysel çalışmalara başlamıştı. Bu ikilinin riske edilmeme ihtimali var ancak son karar maç gününde verilecek. Becao ve Çağlar’ın oynayacak duruma geldikleri öğrenildi. Cengiz’in sakatlığı ise devam ediyor.

Fenerbahçede İsmail Kartal kararını verdi Milli ara sonrası...

Mert Hakan önde

İsmail Kartal’ın savunmanın sağında Samuel’in yerine Mert Müldür’ü oynatacağı öğrenildi. Stoperde ise Djiku ve Çağlar ikilisi formaya yakın. Ferdi görev yapamazsa Oosterwolde göreve hazır. Fred’in riske edilmemesi halinde ise Mert Hakan, Krunic’e göre bir adım önde. Hücum hattında İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Tadic’in, önlerinde ise Dzeko’nun oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal kararını verdi Milli ara sonrası...

Szymanski hasreti bitirmek istiyor

Yıldız futbolcu, bu sezon 12 kez ağları sarstı. Ancak Szymanski, son haftalarda suskun kaldı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 10 Ocak’taki Konyaspor maçından beri gol sevinci yaşayamadı. Szymanski, Polonya Milli Takımı’yla çıktığı Estonya maçında ağları sarsmış, Galler karşısında ise seri penaltı atışlarında hata yapmamıştı. Yıldız oyuncu, Adana Demirspor karşısında da fileleri havalandırıp Fenerbahçe’deki suskunluğuna son vermek istiyor.

İZLE - Ronaldo fırtınası: 24 dakikada hat-trick!

Fenerbahçede İsmail Kartal kararını verdi Milli ara sonrası...

YORUM YAZ