MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal imzayı atıyor

4 Haziran 2022’deki Mali Genel Kurul’da duygusal bir şekilde Fenerbahçe’ye veda eden İsmail Kartal, sadece 1 sene sonra teknik direktör olarak yeniden yuvasına geri dönmüştü. Tecrübeli teknik adam için bugün imza töreni düzenlenecek.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal imzayı atıyor

İsmail Kartal, 2021-22 sezonunda Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından lig bitimine kadar takımın başına getirilmişti. Türkiye Kupası’nda Kayseri’ye, Konferans Ligi’nde ise Slavia Prag’a elenen Fenerbahçe, ligin son bölümünde müthiş bir seri yakalayarak sezonu 2. bitirmişti. Yola Kartal’la devam edilmesi gerektiğini dile getirenlerin sayısı epey fazlaydı ancak Ali Koç tercihini Jorge Jesus’tan yana kullanmıştı. 4 Haziran 2022’deki Mali Genel Kurul’a İsmail Kartal ve ailesi de katıldı, tecrübeli çalıştırıcı burada kendisini onurlandıran konuşmaların ardından Sarı-Lacivertliler’a gözyaşlarıyla veda etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal imzayı atıyor

İsmail Kartal, eşi Sema hanım ve oğlu Emre ile birlikte 4 Haziran 2022’de katıldığı Mali Genel Kurul’da Fenerbahçe’ye alkışlar eşliğinde, göz yaşlarıyla veda etmişti. Kartal, bugün çok sevdiği takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yaklaşık 1 yıllık aranın ardından Kartal, yuvasına, çok sevdiği Fenerbahçe’sine bir kez daha geri döndü. 62 yaşındaki teknik adam geçen hafta göreve başladı ancak kendisi için imza töreni bugün düzenlenecek. Başkan Ali Koç’un bizzat yer alacağı tören, alışılmışın aksine Ülker Stadı’nda değil Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde, saat 16.00’da yapılacak.

 

Fenerbahçede İsmail Kartal imzayı atıyor

YORUM YAZ