MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal hedefini belirledi! 'Sadece bunu düşünüyoruz'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, tüm kulvarlardaki iddialarını sezonun bu bölümüne taşımayı başardıklarını söyleyerek bu sezonki hedeflerini net bir şekilde açıkladı. Sarı-Lacivertli ekibin tecrübeli hocası, takımına olan güvenini yaptığı konuşmada gösterdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal hedefini belirledi! 'Sadece bunu düşünüyoruz'

Fenerbahçe, ligde Galatasaray ile kıyasıya bir zirve yarışında. Kanarya, Konferans Ligi’nde son 16 turunca St.Gilloise ile kozlarını paylaşacak, Türkiye Kupası’nda bu akşam Ankaragücü karşısında yarı final bileti kovalayacak. Ayrıca yine Galatasaray ile Süper Kupa’da kapışacak. İsmail Kartal, tüm kulvarlarda yola devam eden tek takım olduklarına dikkat çekerken bu sezona yönelik hedeflerini ortaya koydu. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Başkentte kupa kapışması! 

Türkiye Kupası’nda bu hafta çeyrek final heyecanı yaşanacak. Tek maç üzerinden eleminasyon sistemine göre oynanacak olan bu turda galip gelen takımlar adını yarı finale yazdıracak. Fenerbahçe, bu akşam Başkent Ankara’da Ankaragücü’ne konuk olacak. İsmail Kartal ve öğrencileri, ligdeki Kasımpaşa maçında taraftara yine gerilim yaşatsa da 90+’da Batshuayi’nin golüyle 3 puanı almayı bildi. Şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon müzesine götürdüğü Türkiye Kupası’nda da yine iddialı. İsmail Kartal’ın kupada rotasyona gitmesi muhtemel. Ancak geniş kadro sayesinde Sarı-Lacivertliler sahaya yine güçlü bir kadroyla çıkacaktır.

Fenerbahçede İsmail Kartal hedefini belirledi Sadece bunu düşünüyoruz

Ankaragücü moral arıyor

Haberin Devamı

Ankaragücü için ligde işler yolunda gitmiyor. Başkent temsilcisi son olarak Kayseri karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup oldu. Teknik direktör Emre Belözoğlu maçın ardından istifa sinyali verse de daha sonra yaptığı açıklamada yola devam edeceğini söyledi. Ankaragücü ligde son 5 maçta 4 yenilgi ve 1 beraberlikle adeta dibe vurdu. Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi saf dışı bırakıp yarı final bileti almak, tüm camiaya büyük moral verecek. Yeni bir sayfa açmak isteyen Başkent’in Sarı-Lacivertliler’i, taraftar desteğini de arkasına alarak sürpriz yapmaya çalışacak.

Fenerbahçede İsmail Kartal hedefini belirledi Sadece bunu düşünüyoruz

İsmail Kartal, hedefini açıkladı! 

Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, “Yarıştığımız her kulvarda iddiamızı sezonun bu bölümüne taşımayı başardık. Hedefimiz tüm kupaları kazanmak. Bu yolda sıradaki engel Ankaragücü. Türkiye Kupası’nda yarı final bileti almak için bizi zorlu bir mücadele bekliyor” ifadelerini kullandı. ‘Kadromuz geniş’ İsmail Kartal, Ankaragücü deplasmanının en zorlu atmosferlerden biri olduğunu belirtti. Başarılı çalıştırıcı, “Bizim de deplasman karnemiz ortada. Bu alanda Avrupa’nın en iyisiyiz. Önümüzde zorlu ve yoğun bir fikstür bulunuyor. Ancak güçlü ve geniş kadroyu bunun için kurduk. Şimdi ilk hedefimiz kupada yarı final biletini almak. Sadece bunu düşünüyoruz. Her zamanki gibi tur yolunda takımıma inancım ve güvenim tam” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal hedefini belirledi Sadece bunu düşünüyoruz

Kupa golcüsü göreve hazır! 

Michy Batshuayi, ligde son haftalarda kritik gollere imza attı. Belçikalı forvet, Türkiye Kupası’nda ise inanılmaz bir istatistiğe sahip. Fenerbahçe, önceki turlarda Adanaspor’a 6 ve Gaziantep’e 2 olmak üzere toplam 8 gole imza attı. Bu sayıların 6’sının altında Batshuayi’nin imzası vardı. Yıldız futbolcu Adana karşısında 4 golle kariyerinin en müthiş gecelerinden birini yaşarken, Gaziantep maçında da turu getiren isim oldu. Kupada her 30 dakikada 1 gollük inanılmaz bir istatistiği bulunan 30 yaşındaki forvet, Ankaragücü mücadelesi öncesinde de göreve hazır.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

İsmail Kartal'dan taraftar vurgusu: Şampiyonluk yolu...
YORUM YAZ