MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal emri verdi! Gözler yıldız futbolcuda...

Fenerbahçe, bu akşamki Ludogorets maçına grupta 3’te 3 yapmış olarak çıkacak. Yaşanacak bir kayıp, Sarı-Lacivertliler’i fazla etkileyecek olmasa da İsmail Kartal öğrencilerine direktifi verdi. Gözler, Fenerbahçe'nin yıldız golcüsüne çevrildi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal emri verdi! Gözler yıldız futbolcuda...

Ligde alınan Trabzonspor mağlubiyeti hem moralleri bozdu hem de pazar günkü Adana Demirspor maçının önemini daha da artırdı. Bu nedenle, Konferans Ligi H Grubu’nda 3’te 3 yapan SarıLacivertliler için bu akşamki Ludogorets mücadelesinde yaşanacak bir kaybın fazla etkisi olmayacak. Ancak İsmail Kartal aynı görüşte değil. Tecrübeli teknik adamın, öğrencileriyle yaptığı konuşmada, yapılması gerekenleri anlattı ve gözler Fenerbahçe'nin golcüsüne döndü. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

‘Adana Demir sonra’

İsmail Kartal’ın, Ludogorets’in ilk maçta kendilerini zorladığını hatırlatarak, “Onlar için, gruptan çıkma adına kazanmak çok daha önemli. Taraftarları önünde daha istekli olacaklar. Ancak bizim hedefimiz de aynı. Kendi oyunumuzu oynayacağız, hücum edeceğiz ve galibiyete uzanacağız. 3 puanı alıp, grupta işimizi bitirelim. Sonra hep birlikte Adana Demirspor ile yapacağımız karşılaşmayı düşünürüz” dediği kaydedildi.

Fenerbahçede İsmail Kartal emri verdi Gözler yıldız futbolcuda...

Gözler yine Batshuayi'de

Belçikalı forvet, bu sezon 4 gol sevincini de Avrupa’da yaşadı. Bu nedenle ‘Avrupa golcüsü’ lakabını alan Michy Batshuayi’nin bu akşam Ludogorets karşısında yine ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu, gruptaki ilk maçta Nordsjaelland filelerini sarstıktan sonra Trnava deplasmanını boş geçmiş ve vasat performansıyla eleştirilmişti. Batshuayi, Ludogorets ile Kadıköy’de oynanan karşılaşmada ise önce ağları sarstı, ardından Zajc’ın ilk golünde pozisyonun içinde yer aldı.

Haberin Devamı

DEVLERİN KAPISI YENİDEN ÇALINACAK

İsmail Kartal’ın ligde fazla süre vermediği yıldız futbolcu, bu akşam sergileyeceği performansla Edin Dzeko’yla girdiği rekabette geri adım atmayacağını göstermek istiyor. Batshuayi, bu sezon Avrupa’daki 8 mücadelede 4 kez ağları sarstı ve 1 de asist yaptı. Belçikalı oyuncu, ligde ise sessiz kaldı.

Fenerbahçede İsmail Kartal emri verdi Gözler yıldız futbolcuda...

Kadroya gençlik aşısı

Fenerbahçe, dün Ludogorets maçı için Bulgaristan’a gitti. Sakatlıkları bulunan Becao, Djiku, Serdar Aziz, Fred, King ve Mert Hakan Yandaş kadroda yer almadı. Ayrıca UEFA’ya verilen listede isimleri bulunmayan Samet Akaydın, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor da İstanbul’da bırakıldı. İsmail Kartal, eksikler nedeniyle U19 takımından tam 5 genci kafileye dahil etti.

Fenerbahçede İsmail Kartal emri verdi Gözler yıldız futbolcuda...

YORUM YAZ