MENÜ

Fenerbahçe'de gözler İsmail Kartal'da! İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi?

Tahkim Kurulu’nun cezasını 2 maça indirdiği Fred ve Mert Hakan, bu akşam takıma dönüyor. İrfan Can Kahveci de sarı kart cezasını tamamladı. Fenerbahçe’de 4 eksik bulunuyor. Tüm bu gelişmelerin ışığında İsmail Kartal; en çok merak edilen konuya dair kararını verirken Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci arasındaki sağ kanat tercihini yaptı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de gözler İsmail Kartal'da! İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi?

Fenerbahçe, pazar günü 5-1 kazandığı İstanbulspor mücadelesinin ardından bu akşam erteleme maçında Konyaspor’u konuk edecek. Sarı-Lacivertliler’de İsmail Kartal’ın kadro anlamında eli daha güçlendi. Detayları mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

Fred geri dönüyor! 

Brezilyalı yıldız, Kayserispor mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza almıştı. Ancak Tahkim Kurulu bunu 2’ye indirdi. Sambacı böylece bu akşamki karşılaşmada formasına kavuşabilecek. Ayrıca karşılaşmada oyundan atılan Mert Hakan Yandaş da cezasını tamamladı.

İstanbulspor karşısında sarı kart cezası nedeniyle görev yapamayan İrfan Can Kahveci de Konyaspor maçında takıma dönüyor. Sarı-Lacivertliler’de bu akşamki mücadelede, sakatlıklarını atlatsa da henüz hazır hale gelmeyen Becao ve Miha Zajc’ın yanı sıra Afrika Uluslar Kupası’na giden Alexander Djiku ile Bright Osayi-Samuel görev yapamayacak.

Fenerbahçede gözler İsmail Kartalda İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi

Crespo kulübeye

İsmail Kartal’ın, İstanbulspor maçının 11’inden fazla değişiklik yapması beklenmiyor. Fred’in 11’e dönmesiyle birlikte Miguel Crespo’nun yedek kulübesine geçme ihtimali yüksek.

Haberin Devamı

En çok merak edilen konu ise sağ açıkta kimin görev yapacağı. İrfan Can cezasını tamamlamasına rağmen, İstanbul karşısında 4 golle yıldızlaşan Cengiz Ünder’in 11’e daha yakın olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede gözler İsmail Kartalda İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi

Savunmada değişim yok

Fenerbahçe, İstanbulspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmesine rağmen rakibine birçok pozisyon vermişti. Ligin son sırasında yer alan Sarı-Siyahlılar, 9 isabetli şut çekmişti. İsmail Kartal, savunmada yaşanan aksaklıklara rağmen bu mücadelede sahaya sürdüğü defans hattını bozmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder: En büyük hedefim Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak

Bunun nedeni, takımdaki eksikler. Kartal’ın elinde, 11’de görevlendirdiği Serdar Aziz ve Jayden Oosterwolde dışında iki stoper var. Biri, transfer görüşmeleri yapan Samet Akaydın. Diğeri ise 18 yaşındaki Yusuf Akçiçek. Tecrübeli teknik adam, Fred’in dönüşünün takım savunmasını toparlamasını umuyor.

Fenerbahçede gözler İsmail Kartalda İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi

YORUM YAZ