MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Adana Demirspor maçı öncesindeki süreci anlattı: Şu an birlik, beraberlik içerisinde bir bütünlük sağlandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 31. haftada oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulunurken Trabzonspor mücadelesinin ardından bu karşılaşmaya gelirken yaşadıkları süreci paylaştı.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u ağırlıyor. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçından sonra bu maça gelirken iyi bir durumda olduklarını belirten Kartal, "Son oynadığımız Trabzonspor maçında yaşadıklarımız ve bize yaşatılanlar ortada. Buna rağmen camiamız ve taraftarlarımız hep beraber bütün olduk. Biz de bu iki haftalık süreçte oyuncularımızla yaptığımız toplantılar, antrenmanlar... Şu anda iyi bir durumdayız. Moral, motivasyonumuz gayet iyi durumda. İnşallah önümüzdeki 8 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Sürece ilişkin yabancı oyuncularla sağlanan iletişim sorulan deneyimli teknik adam, "Bazı oyuncularımız tabii hiç alışılagelmiş bir şey olmadığını, ilk defa böyle olaylarla karşı karşıya kaldıklarını anlattılar. Moralleri bozuktu. Onlarla da konuştuk. Bunların olmasını istemediğimiz halde arada Türkiye'de olduğunu anlattık. Bunlara çok fazla kafalarını takmamaları gerektiğini, biz sadece önümüzdeki maçlara konsantre olup yolumuza devam etmemiz gerektiğini anlattık. Şu an birlik beraberlik içerisinde bir bütünlük sağlandı. Her oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıp devam etmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Gerçekleşen olağanüstü kongre hakkında da görüşleri sorulan İsmail Kartal, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz, kongre üyelerimizden yetki istemek için davet ettiler. Başkanımızın çağrısına çok olumlu bir reaksiyon verdi genel kurul üyeleri. Tam destek olunduğunu gördük. Başkanımızın, yönetimimizin bütün yetkilerini kulüp menfaati, takım menfaati doğrultusunda en iyi şekilde değerlendireceklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ