MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal: '3-4 net pozisyon ürettik sadece gol atamadık!'

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında lider Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı. Sahasında kritik 2 puan kaybeden Sarı-Lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal maç sonunda konuştu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal: '3-4 net pozisyon ürettik sadece gol atamadık!'

Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı Samsunspor mücadelesinden 1-1'lik eşitlikle ayrılarak zirve yolunda büyük bir yara aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, kazanmak istediklerini söylerken Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor maçının ardından şöyle konuştu: 

Aslında maça iyi başladık. Golden önce Tadic'in yüzde yüz pozisyonu var, sonra gol, Dzeko karşı karşıya pozisyonu var. İkinci yarıya iyi başlayamadık. Beklemediğimiz anda yediğimiz bir gol. Yaptığımız hamlelerle 3-4 net pozisyon bulduk ama değerlendiremedik.

"Kazanmayı çok istedik ama berabere bitti. Önümüze bakıyoruz. Kazanmayı çok istiyorduk. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk. Olmadı. Önümüzdeki Başakşehir maçı için hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Rakibin 3. bölgesine daha çok hareketlilik geldi değişikliklerle, 3-4 net pozisyon ürettik. Sadece gol atamadık. İkinci golü atamadık ve sonuçta maç berabere bitti."

İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzu ortaya koyamadık

Fenerbahçede İsmail Kartal: 3-4 net pozisyon ürettik sadece gol atamadık

YORUM YAZ