MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci rekor kırdı! Süper Lig'de en iyisi...

Kanarya'nın milli yıldızı 6 maçlık suskunluğunu bozdu, Sivasspor ağlarını havalandırdı. İrfan Can Kahveci bu golle bir rekoru kırdı ve Süper Lig'deki en iyi performansına ulaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci rekor kırdı! Süper Lig'de en iyisi...

Sarı-Lacivertliler'de İrfan Can Kahveci fırtınası kaldığı yerden devam ediyor... Sezona inanılmaz hızlı giren ve 17 maçta 9 gol, 6 asistle oynayan milli futbolcu son haftalarda takımla beraber düşüşe geçmişti.

Haberin Devamı

Karagümrük'e karşı bir asist

Son 6 resmi maçta rakip fileleri havalandıramayan tecrübeli orta saha suskunluğunu Sivasspor karşılaşmasında bozdu. Geçen hafta Fatih Karagümrük karşılaşmasını bir asistle tamamlayan İrfan Can, Yiğidolar'ı affetmedi. 42. dakikada imza çalımını attı, ardından sol ayağıyla uzak köşeye harika vurdu ve skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.

İŞTE SEBEBİ VE ÖDENMESİ GEREKEN RAKAM...

Gençlerbirliği'nde 5 gol

6 maçlık gol orucunu bozan başarılı oyuncu bu sayıyla da kendi rekorunu kırdı. 2014-2015 sezonunda Gençlerbirliği forması giyerken ligde 5 gol kaydeden yıldız oyuncu, bu sezon bu rakamı bu akşam attığı golle geçti. Ligdeki 6. golüne ulaşan İrfan Can Kahveci, Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol attığı sezona ulaştı.

Haberin Devamı

16 gole katkı 

28 yaşındaki futbolcu sezon genelinde ise 10 gol, 6 asistle tam 16 gole direkt katkı sağlamayı başardı. 

Fenerbahçe farklı kazandı! İşte Sivasspor maçından kareler...

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci rekor kırdı Süper Ligde en iyisi...

YORUM YAZ