MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci parlıyor! En istikrarlı dönemi

İrfan Can Kahveci, 2020-21 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye sakat bir şekilde transfer olmuştu. Yıldız futbolcu geldikten sonra da 8 farklı sakatlık yaşadı. İrfan Can, peş peşe son 12 maçta sahaya çıkıp gol de atarak en istikrarlı dönemini geçiriyor.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci parlıyor! En istikrarlı dönemi

Milli oyuncu, 2020-21 sezonunun ara transfer dönemine damga vurmuştu. Galatasaray ile Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’yi Başakşehir’den almak için kıyasıya bir yarışa girmiş, imzayı attıran Sarı-Lacivertliler olmuştu.

Haberin Devamı

8 FARKLI SAKATLIK YAŞADI

Ancak 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni takımındaki kariyerine sakatlıkları damga vurdu. İrfan, zaten sakat olarak geldiği Fenerbahçe’de tam 8 farklı sakatlık daha yaşadı, bir türlü istikrarlı şekilde oynayamadı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci parlıyor En istikrarlı dönemi

F.BAHÇE'DEKİ EN İSTİKRARLI DÖNEMİ

Yıldız futbolcu bu sezona da şanssız başladı, 5 karşılaşma kaçırdı. Ancak sonrasında, Fenerbahçe kariyerinin en iyi dönemini yaşadı. Başarılı futbolcu, son 12 maçın tamamında forma giyerek Sarı-Lacivertli forma altındaki en uzun serisini yakaladı.

Haberin Devamı

5 GOL ATTI, MİLLİ TAKIM'A DÖNDÜ

İrfan Can Kahveci ayrıca bu süreçte tam 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Milli Takım’a da geri dönen yıldız futbolcu, geçen ay oynanan Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarında Ay-Yıldızlı formayı terletti.

Aslıhan Çil

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci parlıyor En istikrarlı dönemi

YORUM YAZ