MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci kararı! 3-4 kat zamlı yeni maaşı ile imzayı atacak

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performans, ödenen bonservis ile sık sık haberleri meşgul eden İrfan Can Kahveci, sakatlanana kadar İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi durumundaydı. Bunun üzerine Sarı Lacivertliler'den gelen haberler ise gündeme damga vurdu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci kararı! 3-4 kat zamlı yeni maaşı ile imzayı atacak

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Kısa bir süre içinde imzaların atılacağı ve sözleşmenin yeni sezondan itibaren geçerli olacağı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

EMRE MOR'DAN SÜRPRİZ PAYLAŞIM

BU SEZON KARİYERİ ÜST SEVİYEDE

En başarılı yılını geçiren İrfan Can Kahveci, 36 resmi maçta 13 gol, 7 asistle 20 gole katkı sundu. Sezon başında taraftarlarla sorun yaşayan milli futbolcu, müthiş bir grafik çizerek sarı-lacivertlilerin adeta sevgilisi haline geldi. Fenerbahçe yönetimi de milli futbolcunun bu performansını yeni sözleşme ile ödüllendirecek.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci kararı 3-4 kat zamlı yeni maaşı ile imzayı atacak

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Fenerbahçe'den yılda 15 milyon TL kazanan İrfan Can, euro bazında ilk başta 1.7 milyon kazanırken kurun değişmesiyle bu rakam 900 bin euroya gerilemişti. Takvim'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli yönetim yeni sözleşmede 1.7 milyon euro rakamını baz alıp milli futbolcuya yıllık 50 milyon TL ödemeyi planlıyor.

7 MİLYON EURO'YA FENERBAHÇE'YE GELDİ

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli futbolcu, 4 Ocak 2017'de Gençlerbirliği'nden 1.61 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Başakşehir'e transfer oldu. 31 Ocak 2021 tarihinde ise 7 milyon euro bedelle Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. 1.76 cm boyundaki İrfan Can Kahveci, forvet hattında sağ kanat olarak görev yapıyor. Deneyimli futbolcu ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor. A Milli Takım'ın da formasını terleten İrfan Can, 30 karşılaşmada görev alırken, 2 kez ağları salladı. Güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro...

DERBİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci kararı 3-4 kat zamlı yeni maaşı ile imzayı atacak

YORUM YAZ