MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan Türkiye Milli Takımı'na gönderme! 'Çağırmak zorundalar'

Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü deplasmanına çıkan Fenerbahçe, mücadeleden Osayi-Samuel'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Kanarya, aldığı galibiyetin ardından Süper Lig'de zirveye yerleşti. Maçın ardından konuşan İrfan Can Eğribayat, Türkiye Milli Takımı için önemli bir göndermede bulundu.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan Türkiye Milli Takımı'na gönderme! 'Çağırmak zorundalar'

Fenerbahçe'de son maçlarda başarılı bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci, Ankaragücü maçının ardından konuştu. Eğribayat, bu şekilde oynamaya devam ederse Türkiye Milli Takımı'nda olacağına inanıyor.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ıın açıklamaları:

"Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. 9'da 9 oldu, çok iyi bizim adımıza. Ülke puanına da katkı yaptık, gruplara kaldık. Güzel bir izin yapacağız. Sonrasında yeniden hazırlanacağız. İnşallah lig sonuna kadar böyle gider. Geniş bir kadromuz var. Bazen dışarıda kalan arkadaşlarımız oluyor. Herkes birbirine destek oluyor. Evden izleyen arkadaşlarımız kazanmamız için dua ediyordur bizlere. Güzel bir takımız, güzle bir birliktelik oldu."

Filenin Sultanları'nı da şampiyonlukları için tebrik ederim. Altay Bayındır kardeşim ile çok uzun zamandır arkadaşız. Birbirimize hep destek olduk. Çok güzel karakterli bir arkadaşımız. Gidebileceği en iyi yere gitti. İnşallah peşinden bizler de oraya gideriz. Dominik Livakovic çok iyi bir kaleci. 7 Sene boyunca Zagreb'de çok iyi işler yaptı. Dünya Kupası'nda çok iyi işler çıkardı. Birlikte çalışıyoruz. Hoca istediğine şans verecek. Oynayanın Fenerbahçe'ye katkısı olsun yeter. Milli Takım için bir şey demek istemiyorum. İyi oynamaya devam edersem mecbur çağırmak zorundalar. 

Fenerbahçede İrfan Can Eğribayattan Türkiye Milli Takımına gönderme Çağırmak zorundalar

YORUM YAZ