MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, 50 gün sonra 11’de

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 6’ncı ve son hafta maçında Slovakya ekibi Spartak Trnava’yı 4-0 yendi. Bu sonuçla grubunda 12 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, adını son 16 turuna yazdırdı. İrfan Can Eğribayat ise uzun süreden sonra formasına kavuştu.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, 50 gün sonra 11’de

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Slovak ekibi Spartak Trnava’yı 4-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, H Grubu'nu lider tamamlayarak son 16’ya yükseldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, son oynanan Beşiktaş maçının 11’inden 3 değişiklik ile sahaya çıktı. Teknik Direktör İsmail Kartal, stoper bölgesinde UEFA listesinde ismi yer almayan Samet Akaydin’in yerine Jayden Oosterwolde’ye, kalede de İrfan Can Eğribayat’a şans verdi. Orta sahada ise Crespo’nun yerine İsmail Yüksek formasına kavuştu.

Fenerbahçe’nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Slovak ekibine karşı 11’de mücadeleye başladı. Bu sezon Avrupa Konferans Ligi’nde 5 maçta kaleyi devralan 25 yaşındaki kaleci, kritik randevuda Teknik Direktör İsmail Kartal’ın tercihi oldu. Son olarak Ludogorets ile oynanan müsabakada kalede olan İrfan Can, 50 gün sonra 11’de başladı.

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı (VİDEO)

Fenerbahçede İrfan Can Eğribayat, 50 gün sonra 11’de

YORUM YAZ