MENÜ

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Yeni takımı belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de ilk maçından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de takıma takviye devam ederken iki yıldız için sıcak bir gelişme yaşandı. İki yıldızın takımdan ayrılmasına izin verilirken bir yıldızın yeni takımı da belli oldu.

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Yeni takımı belli oldu!

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadroda düşünmediği futbolcularla yollarını ayırmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertliler, iki yıldız hakkında ise kararını verdi. Takımdan ayrılmalarına izin verilen iki futbolcunun yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SAMSUN'A YOLCULUK BUGÜN

UEFA Konferans Ligi’nde oynadığı Maribor maçları sonrası, Süper Lig’e dönüş yapan Fenerbahçe, ligin 2. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı için bu sabah saatlerinde son çalışmasını yapacak. Sarı-Lacivertli kafile öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak bir uçakla Samsun’a hareket edip, kamp yapılacak otele yerleşecek.

TWENTE MAÇININ HAKEMİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Hollanda ekibi Twente’yi Ülker Stadı’nda ağırlayacağı karşılaşmayı İngiliz Andrew Madley yönetecek. Ian Hussin ve Daniel Cook’un yardımcı hakemlik görevini üstleneceği müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Michael Salisbury yapacak.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Yeni takımı belli oldu

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin, 24 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de Hollanda ekibi FC Twente ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe
Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçının biletleri satışa
çıkıyor. Dün başlayan öncelikle satışlar, bugün de devam edecek. Yarın ise biletler genel satışa çıkacak. Öte yandan bilet
fiyatları ise 500 ile 9.000 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

GUSTAVO HENRIQUE GİTTİ

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürerken bir yandan ayrılıklar da devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’de Henrique’nin sözleşmesi feshedildi. Deneyimli stoper, dün takımla vedalaşarak Real Valladolid’le sözleşme imzalamak üzere İspanya’ya gitti.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Yeni takımı belli oldu

SIRA SENDE SERDAR

Sarı-Lacivertliler’in yolları ayıracağı isimlerden biri de Serdar Dursun... Avrupa kadrosunda yine kendisine yer bulamayan deneyimli golcüye Karagümrük ve Konyaspor talip.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Yeni takımı belli oldu

Serdar Dursun teklifleri değerlendiriyor. Fenerbahçe’nin Karagümrük ile anlaştığı ifade edildi. Serdar’ın da kararını kısa sürede vermesi bekleniyor.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ