MENÜ

Fenerbahçe'de hoca adayları görüşme odasına!

Sarı-Lacivertliler'de gündem takımın kime emanet edileceği... Yönetim, yeni teknik adam için yoğun mesai harcarken bu hafta favori iki hocayla görüşme yapılacak ve karara varılacak.

Fenerbahçe'de hoca adayları görüşme odasına!

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün yerli olacağı kesinleşmişti. Başkan Ali Koç, olaylı geçen Mali Genel Kurul'da, ""Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik" demiş ve eklemişti:

Haberin Devamı

Fenerbahçede hoca adayları görüşme odasına

'Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor'

"Diğer taraftan camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Fenerbahçe DNA'sını bilebilecek, Samandıra'ya ruh aşılayacak biri olsun düşüncesi de var. Şimdi baktığımız zaman, Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Camiayı ve ruhunu bilen 2 Türk hoca çıkıyor. Camiayı bilen bir Türk teknik adamla çalışacağız."

HARİKA GOLLE SİFTAH YAPTI VE GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU!

Fenerbahçede hoca adayları görüşme odasına

Toplantı sonrası netleşti

Sarı-Lacivertliler'de an itibarıyla teknik direktörlük için öne çıkan iki adayın, Volkan Demirel ve İsmail Kartal olduğu hemen hemen netleşti. Yönetim kurulu toplantısında bu isimler üzerinde yoğunlaşılması yönünde bir düşünce ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Başkan Koç ve kurmayları, bu hafta içi hem Kartal hem de Demirel'le bir araya gelecekler.

Haberin Devamı

Fenerbahçede hoca adayları görüşme odasına

İşte Montella konusu...

Taraflar isteklerini ve hedeflerini masaya yatıracak. Buradan çıkacak sonuca göre de en uygun isim belirlenecek. Daha önce gündeme gelen Vincenzo Montella ile anlaşılıp, daha sonra geri adım atılmadığını belirten Sarı-Lacivertli kulüp, "Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçede hoca adayları görüşme odasına

YORUM YAZ