MENÜ

Fenerbahçe'de gündem İrfan Can Kahveci! İsmail Kartal'ın kararsızlığı...

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a karşı deplasmandaki geri dönüşünün en büyük pay sahiplerinden İrfan Can Kahve'nin yeniden ilk 11'de yer alabileceği belirtilse de teknik direktör İsmail Kartal, deneyimli oyuncunun durumu konusunda kararsızlık yaşıyor.

Fenerbahçe'de gündem İrfan Can Kahveci! İsmail Kartal'ın kararsızlığı...

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk 11 tercihinde özellikle İrfan Can Kahveci'nin durumu merak ediliyor.

Haberin Devamı

DZEKO DİNLENDİRİLDİ

Boşnak yıldız, 37 yaşında olmasına rağmen ligde her maça 11’de çıkmaya ve üst düzeyde mücadele etmeye devam ediyor. Dzeko, Rize’deki ağır zemin şartlarında da 80 dakika sahada kaldı. Dün yapılan testlerde golcü oyuncuda kas yorgunluğu tespit edildi. Bu nedenle Dzeko takımdan ayrı şekilde, salonda özel bir program uygulayarak bireysel olarak çalıştı. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Boşnak forvet, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerini alacak.

Fenerbahçede gündem İrfan Can Kahveci İsmail Kartalın kararsızlığı...

OSAYI-SAMUEL FORMAYI GERİ İSTİYOR

Bright Osayi-Samuel, savunmanın sağında formaya ambargo koymuştu. Ancak Nijeryalı oyuncu, 24 Aralık’taki Galatasaray derbisinde oynadıktan sonra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkesine gitti. Samuel, bu süreçte 9’u lig, 2’si kupa olmak üzere 11 resmi maçta takımını yalnız bıraktı. 26 yaşındaki oyuncunun idmanlara dönüşü fazlasıyla iyi oldu. Nijeryalı sağ bek, antrenmanlardaki performansıyla, formasını bir an önce geri almak istediği gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gündem İrfan Can Kahveci İsmail Kartalın kararsızlığı...

İRFAN CAN KARARSIZLIĞI

İrfan Can Kahveci, birçok takım arkadaşı gibi kariyerinin en iyi sezonunu yaşıyor. Başarılı oyuncu sezonun büyük bölümünde İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Ancak son haftalarda Cengiz Ünder’in formunu yükseltmesiyle birlikte durum değişti. İrfan, son olarak 24 Ocak’ta oynanan ve 1-0 kazanılan Başakşehir mücadelesine ilk 11’de başladı. 28 yaşındaki oyuncu Ankaragücü maçında yedek soyundu süre almadı. İsmail Kartal, öğrencisine Antalyaspor mücadelesinde son 22 dakika şans verdi.

Fenerbahçede gündem İrfan Can Kahveci İsmail Kartalın kararsızlığı...

RİZE'DE COŞTU

İrfan, Alanya ve Rizespor maçlarında ise ikinci yarının başında oyuna dahil oldu. Milli futbolcu, son Rize karşılaşmasında 1 gol ve 1 asistle galibiyetin mimarları arasında yer aldı. İsmail Kartal, cumartesi günkü Kasımpaşa maçında oyuncusunu yeniden ilk 11’de görevlendirmeye hazırlanıyor. Ancak tecrübeli teknik adamın, İrfan’ı hangi pozisyonda oynatacağı konusunda kararsızlık yaşadığı kaydedildi.

SON KARAR YARIN

28 yaşındaki hücum oyuncusu sezon başından beri sağ açıkta oynadı ve burada Cengiz Ünder ile rekabete girdi. Öte yandan asıl pozisyonu forvet arkası olan İrfan, bu bölgede görev yapan Szymanski’nin düşen performansı nedeniyle Polonyalı arkadaşının formasını da alabilir. İsmail Kartal’ın bu konudaki kararını, yarınki son taktik provanın ardından vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçede gündem İrfan Can Kahveci İsmail Kartalın kararsızlığı...

YORUM YAZ