MENÜ

Fenerbahçe'de gözler yine müthiş dörtlüde! Durdurulamaz performans...

Süper Lig'de 8'de 8 yaparak 9. haftada Hatayspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de gözler, hücum hattındaki 4 yıldıza çevrildi. Sarı-Lacivertli ekip, şu anda kadar yakaladıkları istatistikleriyle müthiş dörtlüsünden çok önemli katkılar sağladı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de gözler yine müthiş dörtlüde! Durdurulamaz performans...

Fenerbahçe'nin müthiş form grafiği devam ederken taraftarlar, özellikle hücum hattında oynayan 4 yıldızını yakından takip ediyor. Oynadıkları maçlara damga vuran bu dörtlü, yakaladıkları istatistiklerle de iyi performanslarını belgelemeyi başardılar. Hem oyun hem de skor katkısı olarak oldukça önemli olan bu dörtlünün, Hatayspor mücadelesinde de ön plana çıkması bekleniyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Yıldızlar sahnede!

Sarı-Lacivertliler’in sezona 16’da 16’yla giriş yapmasında en büyük paylardan biri, hücum futbolcularının müthiş performansı oldu. İsmail Kartal, geniş kadroya rağmen özellikle ligde hücum hattını genelde bozmadı. Sağda İrfan, solda Tadic, forvet arkasında Szymanski ve ileri uçta Dzeko görev yaptı. Bu 4’lü, Fenerbahçe’nin skor yükünü çekti. Edin Dezko, 37 yaşında transfer edilmesi nedeniyle yönetime zaman zaman eleştiriler yapıldı. Ancak Boşnak forvet, ligde 8 maçta 6 kez ağları sarsıp, 3 de asist yaparak bu eleştirileri anında susturdu. Szymanski, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığı Feyenoord’da ligde 9 gol atmıştı. Polonyalı yıldız şimdiden 5’e ulaştı, 1 de asist katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gözler yine müthiş dörtlüde Durdurulamaz performans...

Yedekleri bile yıldız

İrfan Can Kahveci de kariyerinin en iyi dönemini yaşadığı Sarı-Lacivertliler’de ilk 8 haftayı 3 gol, 3 asistle geride bıraktı. Bu isimler arasında ligde skor katkısı en az isim olan Dusan Tadic’in de 2 gol, 2 asist olmak üzere 4 skor katkısı bulunuyor. Bu 4’lü, Milli ara öncesi formlarının zirvesine yaklaşmıştı. Sarı-Lacivertliler’in vurucu timi, Hatayspor maçıyla birlikte kaldıkları yerden devam etmeye kararlı. Rakipler için, formda olan bu yıldızların hepsine birden tedbir almak şu ana kadar mümkün olmadı. Üstelik bu oyuncuların yedekleri de Cengiz Ünder, Kent ve Batshuayi gibi isimler! Fenerbahçe, ligde şu ana kadar sadece 3 gol yiyerek savunmada çok iyi bir görüntü çizerken, yıldızları sayesinde de hücum hattında adeta durdurulamaz bir performans sergiledi.

Fenerbahçede gözler yine müthiş dörtlüde Durdurulamaz performans...

Crespo&Zajc hazır kıta

Hafif sakatlıkları bulunan Miguel Crespo ve Miha Zajc son dönemde forma giyememişti. Crespo, ligde sadece Antalyaspor maçında süre aldı. Daha sonra zaman zaman İsmail Kartal’ın kararıyla, bazı karşılaşmalarda ise sakatlığı yüzünden kadroya giremedi. Miha Zajc ise son Kasımpaşa mücadelesinde 6 dakika görev yapmıştı. Başarılı oyuncu, hafif sakatlığı nedeniyle Slovenya Milli Takımı’nda Finlandiya ve Kuzey İrlanda maçlarında riske edilmedi. Her iki futbolcu da antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışıyor. Oynayabilecek durumda olan Crespo ve Zajc, yarın Hatayspor ile oynanacak mücadelede İsmail Kartal’dan forma bekleyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gözler yine müthiş dörtlüde Durdurulamaz performans...

YORUM YAZ