MENÜ

Fenerbahçe'de gözler Olympiakos maçında! Dzeko ve Tadic'ten takım konuşması...

Fenerbahçe, 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Olympiakos maçının İstanbul etabındaki hazırlıklarını tamamladı. Sarı-Lacivertliler'de Avrupa kupaları tecrübeli en yüksek isimler olarak Edin Dzeko ve Dusan Tadic, arkadaşlarıyla bir konuşma gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de gözler Olympiakos maçında! Dzeko ve Tadic'ten takım konuşması...

Fenerbahçe'de gözler tam anlamıyla Olympiakos mücadelesine çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler, 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynayacağı mücadelenin İstanbul etabındaki hazırlıkları tamamladı.

Haberin Devamı

SANDRO SCHARER İLE YENİLGİMİZ YOK

UEFA, yarın Olympiakos ile Fenerbahçe arasında oynanacak Konferans Ligi Çeyrek Finali ilk karşılaşmasına İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer’i atadı. Yardımcı hakem olarak ise aynı ülkeden Stephane De Almeida ile Bekim Zogaj görevlendirildi. Scharer, daha önce Galatasaray’ın 1-1 sona eren St.Johnstone ve Lokomotiv Moskova maçları ile Sivasspor’un 2-0 kazandığı Karabağ ve Başakşehir’in 3-0 galip geldiği Wolfsberger mücadelesinde düdük çalmıştı.

Fenerbahçede gözler Olympiakos maçında Dzeko ve Tadicten takım konuşması...

DJIKU ZOR, BATSHUAYI BELİRSİZ

Sarı-Lacivertliler’de Olympiakos maçı öncesinde Cengiz, İsmail ve Fred’in takımla çalışmalara başlaması yüzleri güldürdü. Ancak Alexander Djiku’dan beklenen güzel haber gelmedi. Ganalı oyuncu son yapılan kontrolün ardından dün de takımdan ayrı bir şekilde kendisi için hazırlanan özel idman programını uyguladı.

Haberin Devamı

Sakatlığını yeni atlatan Michy Batshuayi’nin Yunanistan’a götürülüp götürülmeyeceği ise bugün yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacak.

Fenerbahçede gözler Olympiakos maçında Dzeko ve Tadicten takım konuşması...

DZEKO VE TADIC'TEN MOTİVASYON KONUŞMASI

Fenerbahçe’de dünkü antrenman öncesinde futbolcular kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Kadroda Avrupa Kupası tecrübesi en fazla isimler olan Edin Dzeko ve Dusan Tadic, arkadaşlarına hem uyarılarda bulundu hem de motivasyon konuşması yaptı.

Dzeko; deplasmanda oynayacakları ilk maçla ilgili olarak, “Şu anki statüde deplasman golü kuralı yok. Ancak her şeye rağmen ilk maçı dışarıda, rövanşı ise evimizde oynamanın avantajları var. Bir önceki turda St.Gilloise’ı deplasmanda farklı yenerek işi neredeyse bitirdik, evimizde yenilsek de çeyrek final biletini aldık. Atina’da elimizden gelenin en iyisini yapıp, kazanma isteğimizi ve arzumuzu sahaya yansıtmamız gerek. Zor bir maç olacak ancak takım olarak zorlukların altından kalkacak kalite ve tecrübeye sahibiz. İlk maçlarda avantajı kapalım, Kadıköy’de işi bitirelim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede gözler Olympiakos maçında Dzeko ve Tadicten takım konuşması...

'ÖYLE ANLAR GELİR Kİ...'

Dusan Tadic ise takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Tüm takım olarak sorumluluk almalıyız. Ancak bu tarz açlarda öyle anlar gelir ki lider oyuncuların daha fazla ön plana çıkması gerekir. Avrupa Kupaları’nda tecrübe önemlidir. Hep birlikte son düdüğe kadar savaşarak, bir önceki turda olduğu gibi yine İstanbul’a galibiyetle dönelim ve yarı final yolunu yarılayalım.

YORUM YAZ