MENÜ

Fenerbahçe'de gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta!

Fenerbahçe’de hem gelecek hem de gidecek isimler açısından hafta sonu ve önümüzdeki hafta son derece kritik. Yönetim, her konuda anlaşma sağladığı Çağlar Söyüncü için artık Atletico Madrid’den haber beklerken gözünü, Premier Lig devinde kadro dışı kalan yıldıza çevirdi. Öte yandan Adanaspor maçında çok iyi bir performans sergileyen Emre Mor konusunda da yeni gelişme yaşanıyor. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'de gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta!

Kış transfer döneminin hareketli takımlarından olan Fenerbahçe, İtalyan efsane Bonucci ve Milan'dan yıldız orta saha oyuncusu Krunic'i renklerine bağladı. Sarı-Lacivertli ekibin transfere doymaya niyeti yok. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda yeni transferler için girişimlerini sürdüren Kanarya'da 2 yıldız için düğmeye basılırken Emre Mor konusunda da gelişmeler yaşanması bekleniyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Gözler transfere çevrildi

Sarı-Lacivertliler, ara transfer dönemi açılır açılmaz önce Leonardo Bonucci’yi, ardından Rade Krunic’i açıklayarak peş peşe iki önemli bomba patlattı. Yönetim, ‘acil’ olarak görülen takviyeleri gerçekleştirdi. Gözler şimdi diğer transferlere çevrildi. Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta hem gelecek hem de takımdan ayrılacak isimler açısından hareketli geçecek gibi görünüyor.

Fenerbahçede gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta

Simeone'den Çağlar'a engel!

Çağlar Söyüncü için yapılan girişimlerde taraflar her konuda anlaşma sağlamıştı. Kulüpler de artık son prosedürleri görüşüyor. Tek endişe, Stefan Savic’in satılması halinde teknik direktör Diego Simeone’nin son anda bu transfere engel olması. Bu nedenle yönetim işin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta

Önceliği Fransa ama...

İsmail Kartal, hücum hattına yerli bir isim düşündüklerini söylemişti. Ancak Anhtony Martial cephesinde yaşanan son gelişmeler, Fenerbahçe’nin dikkatini yeniden Fransız golcüye çevirmesini sağladı. Daha önce Cristiano Ronaldo ve Jadon Sancho’yu kadro dışı bırakarak gündem olan Manchester United Menajeri Erik ten Hag, bu kez de Martial’e aynı tarifeyi uyguladı ve takımla çalışmalara katılmasını yasakladı.

Fenerbahçede gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta

Martial'e yakın takip! 

Bu gelişme, sezon sonuna kadar İngiliz devinde kalmak isteyen 28 yaşındaki oyuncunun geri adım atmasına neden olacak gibi görünüyor. Martial’in önceliğinin ülkesi Fransa’ya dönmek olduğu kaydedildi. Yine de Sarı-Lacivertliler’in gelişmeleri yakın takip ettiği öğrenildi.

Fenerbahçede gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta

Emre oynamak istiyor

Ve ayrılacak isimler... Listede gitmesi muhtemel birçok oyuncu var. Ancak Adanaspor maçı sonrası kafalar karıştı. Emre Mor, iki asistle yıldızlaştı, Mert Hakan Yandaş güzel futbolunu 1 gol, 1 asistle süsledi, Batshuayi 4 kez ağları sarsarak müthiş bir başarıya imza attı. Yine de bu isimlerden Emre, artık düzenli oynamak istediği için ayrılığa hâlâ sıcak bakıyor. 26 yaşındaki oyuncunun hayali EURO 2024’te Milli formayı terletmek. Başakşehir ve Gaziantep, Emre Mor için yoğun çaba sarf ediyor.

İsmail Kartal'dna Batshuayi ve Mert Hakan açıklaması!

Fenerbahçede gözler iki yıldızda: Transferde kritik hafta

YORUM YAZ