MENÜ

Fenerbahçe'de gözler Arda Güler'de! Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

Avrupa'nın devleri, 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Arda Güler'i transfer etmek için adeta yarışıyor. Fenerbahçe ise Arda'yı takımda tutmayı hedefliyor. 18 yaşındaki yıldız için önümüzdeki iki hafta çok kritik...

Fenerbahçe'de gözler Arda Güler'de! Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle birlikte an itibarıyla gündemin en önemli konusu, Arda Güler'in geleceği...

Haberin Devamı

Annesinin mesajı kafa karıştırdı

Arda Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mesaj paylaştı ve "Her seçim, bir vazgeçiştir" yazıp, ağlayan surat emojisi koydu. Güler'in kafa karıştıran bu mesajı, Arda'nın takımdan ayrılma kararı aldığı şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçede gözler Arda Gülerde Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

Kulüp ve taraftar kalmasından yana

Fenerbahçe Yönetimi, Arda Güler'in gelecek sezonki kadroda da olması ve şampiyonluk yaşayarak takımdan ayrılmasından yana görüş bildirdi. Bununla birlikte yönetim, Arda'nın kontratındaki 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin de devre dışı kalmasını istiyor. Sosyal medya üzerinden de Sarı-Lacivertli taraftarlar, çok sevdikleri oyuncuya kalması yönünde baskı yapıyorlar.

İŞTE KUPA KOLEKSİYONERLERİ...

Ajax geri adım attı

Haberin Devamı

Hollanda devi Ajax'ın, Arda Güler transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Arda'nın babasının transfer sürecindeki tutumu ve sürekli farklı taleplerde bulunması nedeniyle transferde geri adım attığı bildirildi. Liverpool'un da aynı düşüncede olduğu bilgisine ulaşıldı.

Fenerbahçede gözler Arda Gülerde Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

Sözleşmesi 2025'te bitecek

Türk futbolunda geleceğin en büyük yıldızlarından biri olması ve Avrupa'ya damgasını vurması beklenen Arda'nın, 2025'te bitecek sözleşmesinde 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunuyor. 18 yaşındaki futbolcuyu, birçok takımın istediği biliniyor. Şu ana kadar gündeme gelen kulüpler; Ajax, Benfica, Napoli, Leipzig, PSG, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United, Borussia Dortmund, Arsenal ve Tottenham olmuştu.

Fenerbahçede gözler Arda Gülerde Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

Kararı kendisi verecek

Genç yıldızın babası, gündemdeki kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor. Ancak şu an A Milli Takımımız'ın aday kadrosunda yer alan Arda'nın, geleceğiyle ilgili olarak son kararı kendisinin vereceği öğrenildi. Her ne kadar ailesi ve yakın çevresi de olayın içinde olsa da Arda'nın, bu süreçte parayı ikinci plana atıp, kariyerini düşünerek, gelişimine devam edeceği ve daha büyük bir yıldıza dönüşebileceği bir takımı seçeceği bildirildi.

Fenerbahçede gözler Arda Gülerde Dünya devi peşinde, kritik 2 hafta

19'unda İstanbul'a dönüyor

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un, oyuncunun babasıyla bu hafta bir görüşme yapması bekleniyor. Başkan Koç'un, ikna sürecinde tüm imkanlarını seferber edeceği konuşuluyor. Arda ise 19 Haziran'da Türkiye'nin, Samsun'da Galler ile oynayacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek. Yaklaşık iki haftalık süre içerisinde yıldız orta sahanın, Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı ve geleceğiyle ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ