MENÜ

Fenerbahçe'de golcü bereketi! Forvet sayısı 8'e yükseldi

Umut Nayir'ın da Fenerbahçe kadrosuna eklenmesinin ardından Sarı Lacivertli ekipte forvet sayısı 8'e yükselmiş durumda. İsmail Kartal'ın bu sayıyı 4'e indirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de golcü bereketi! Forvet sayısı 8'e yükseldi

Fenerbahçe’de transfer çalışmalarında forvet takviyesi devam ediyor. Edin Dzeko transferinin ardından Umut Nayir konusunda da önemli gelişmeler yaşandı, yıldız golcüyle anlaşma sağlandı. Dzeko ve Umut Nayir hamlelerinden sonra sarı-lacivertli takımın kadrosunda golcü sayısı epeyce arttı. Kadrodaki mevcut isimlerle beraber toplamda forvet sayısı 8’e yükseldi. İsmail Kartal'ı zor bir görev bekliyor. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeler...

Haberin Devamı

‘YETER Kİ İNANALIM’

Teknik direktör İsmail Kartal, özel bir videoyla beraber taraftarlarına seslendi. Kartal, yeni sezonda şampiyonluk için destek beklediklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe olarak tam 9 yıl ıstırap çektik. Duygularınızı biliyorum. Artık bu çile dönemini bitirmeliyiz. Sabırsızlıkla bekleyen o çocuklar, çubukluyu gördüğünde gözleri dolan ağabeyimiz, omuzunda evladıyla maça gelen ailelerimiz, her platformda Fenerbahçe’yi düşünen gençlerimiz var. Birlikte sevineceğiz, birlikte güleceğiz. Yeter ki inanalım.”

Fenerbahçede golcü bereketi Forvet sayısı 8e yükseldi

‘ÇOK İYİ KARŞILANDIM’

Yeni transfer Ryan Kent, FB TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Kent, “Minnettarlığımı sunmak istiyorum taraftarlarımıza. Çok iyi bir şekilde karşılandım. Sezon önceleri daima zordur. Takımla birlikte yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Hocamız da ilham verici şeyler söyledi yeni sezonla ilgili. Bizler de onun söylediklerini can kulağıyla dinledik. Öyle sanıyorum ki buraya hızlı bir şekilde adapte olacağım. Küçüklüğümden beri ailemden uzaktayım bunun nedeni de tecrübe kazanmaktı” dedi. Transfer sürecini paylaşan İngiliz yıldız, “Fenerbahçe’nin büyüklüğünü buraya gelmeden önce de biliyordum. Fenerbahçe’nin ilgisini duyunca bir an evvel bu transferin bitmesini istedim” diye ekledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede golcü bereketi Forvet sayısı 8e yükseldi

KOMBİNE KUYRUĞU

Fenerbahçe taraftarları 2023-24 sezonu kombine kartlarına yoğun ilgi gösteriyor. Taraftarlar dün kombine kart almak için Ülker Stadı önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Stat ve çevresinde zaman zaman trafik yoğunluğu yaşandı. Kulüpten de bir açıklama yapılarak “Büyük Fenerbahçe Taraftarı, sonsuz desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz” denildi.

HEDEF 4 FORVET

Dzeko ve Umut Nayir’le beraber Batshuayi, King, Joao Pedro, Diego Rossi, Tiago Çukur ve Serdar Dursun da bulunuyor. Yeni sezon öncesinde sarı-lacivertlilerde teklif gelmesi halinde Pedro ve Rossi ile yolların ayrılması düşünülüyor. Serdar Dursun’un da gelecek tekliflere göre hareket etmesi bekleniyor. Tiago Çukur’un ise kiraya verilmesi planlanıyor. 2023-24 sezonunda Fenerbahçe’nin nihai kadrosunda 4 forvetin yer alması hedefleniyor. Dzeko, Batshuayi, Umut Nayir ve King şu anda öne çıkan isimler.

Haberin Devamı

Fenerbahçede golcü bereketi Forvet sayısı 8e yükseldi

ZAHA DA LİSTEDE

Ayrıca Fenerbahçe’de Wilfried Zaha başta olmak üzere kanat forvet transferi için de bir listesi bulunuyor. Zaha olmasa da kadroya bir kanat forvetin gelmesi amaçlanıyor. Öte yandan forvet tercihi konusunda Rusya’da yapılacak kamp ve oynanacak 3 hazırlık maçı da belirleyici olacak. Forvetteki isimlerin performansı da teknik heyetin karar vermesi adına bir referans sağlayacak.

Fenerbahçede golcü bereketi Forvet sayısı 8e yükseldi

YORUM YAZ