MENÜ

Fenerbahçe'de Fred'den Olympiakos maçı sonrası iddialı paylaşım

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final etabında deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'nin yıldızlarından Fred, karşılaşmanın ardından iddialı bir paylaşım gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de Fred'den Olympiakos maçı sonrası iddialı paylaşım

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos ile 3-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan ve oyuna girdikten sonra takımının geri dönüş çabasına büyük etki eden Fred, mücadelenin ardından iddialı bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin sakatlıktan çıkan yıldız ismi, Olympiakos mücadelesine yedekler arasında başladı. Karşılaşmanın 62. dakikasında Fred, Miha Zajc'ın yerine oyuna dahil oldu. Fenerbahçe 3-0 gerideyken oyuna giren Fred, orta sahaya kattığı güç ile takımının geri dönüş çabasında etkin rol oynadı. Sarı-Lacivertliler, orta sahada yakaladığı üstünlük ile son bölüme skoru 3-2'ye getirerek girdi.

Olympiakos'u son bölümde elinden kaçıran Fenerbahçe'de Fred, karşılaşmanın ardından iddialı bir paylaşım gerçekleştirdi. Fred; yaptığı paylaşımda, 'Kadıköy'de görüşürüz' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ