MENÜ

Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok! Milli arada sıkı çalışma...

Fenerbahçe'nin başarısının mimarlarından Fred, zorlu geçmesi beklenen Nisan ayı fikstüründe de takımın en önemli kozu olacak. Başarılı oyuncu, milli arayı sıkı çalışarak geçiriyor.

Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok! Milli arada sıkı çalışma...

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının ardından verilen izin sona erdi. Sarı-Lacivertliler, milli ara sonrası gireceği yoğun dönem adına çalışmalarına başlamış durumda.

Haberin Devamı

KARTAL: İŞİMİZE BAKMALIYIZ

Kanarya’nın hocası İsmail Kartal, Milli arada kalan oyuncularına 4 gün izin vermişti. Önceki gün tatil dönüşü futbolcularıyla Samandıra’da bir araya gelen Kartal’ın, takımla yaptığı toplantıda, “Biz işimize bakmaya devam etmeliyiz. Nisan ayında bizi 3 kulvarda birden bekleyen 7 karşılaşma var. Eğer bu maçlardan olumlu sonuçlarla çıkarsak, hedeflerimize adım adım yaklaşırız” dediği öğrenildi.

Fenerbahçede Fred varsa sorun yok Milli arada sıkı çalışma...

MERT HAKAN İDMANA ÇIKTI

Fenerbahçe, dünkü antrenmanını öğlen saatlerinde milli oyuncularından yoksun bir şekilde gerçekleştirdi. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanın pas çalışmaları ve dayanaklılık koşuları üzerine gerçekleştiği bildirildi. Sakatlığını yavaş yavaş atlatan Mert Hakan Yandaş’ın da son idmanda düz koşulara başladığı öğrenildi. Sarı- Lacivertliler, antrenmanlarına bugün de devam edecek.

Haberin Devamı

FRED VARSA SORUN YOK

Sezon başında Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Fred, takımın en önemli oyuncularından biri olmaya devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, Fred’in oynadığı 26 maçta 24 kez sahadan üç puanla ayrıldı. 1 karşılaşmada berabere kalan Fenerbahçe, 1 maçta da rakibine mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanan Fred’in tedavi olduğu dönemde ise Fenerbahçe art arda puan kayıpları yaşadı. Daha sonra sahalara geri dönen Brezilyalı futbolcu bir kez daha sakatlandı. Bu süreçte kırmızı kart cezası sebebiyle de bazı maçlarda forma giyemeyen Fred, toplam 16 mücadelede kadroda yer almadı. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 9 galibiyet elde ederken, 3 kez berabere kaldı, 4 defa da mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Fenerbahçede Fred varsa sorun yok Milli arada sıkı çalışma...

GOLLERE DE BAŞLADI

Deneyimli orta saha oyuncusu, ilk gol sevincini ise Trabzon deplasmanında yaşadı. Fred, Bordo-Mavililer karşısında fileleri 2 kez havlandırarak takımına galibiyeti getiren isimlerin başında yer aldı. Brezilyalı futbolcu, 26 maçta 7 asist yapma başarısı da gösterdi.

 

Fred, neden Fenerbahçe'yi neden tercih ettiğini açıkladı

Fenerbahçede Fred varsa sorun yok Milli arada sıkı çalışma...

YORUM YAZ