MENÜ

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! 30 milyon Euro...

İki yıldır istikrarını bozmadan gösterdiği performansla Avrupa devlerinin gözü üstünde olan Ferdi Kadıoğlu'na bir yeni talip daha çıktı. Hali hazırda Milan ve Napoli'nin radarında olan Milli yıldızımız hem stoper hem de sağ bek pozisyonlarına takviye yapmak isteyen Alman devinin kıskacında. Transfer için 30 milyon euro beklentisi olan Sarı-Lacivertli ekip, Alman devinin bu rakamı karşılaması durumunda Ferdi'nin transferine sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! 30 milyon Euro...

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, 3 puanın dışında Ferdi Kadıoğlu'nun dönüşünü de kutladı. Nordsjaelland karşılaşmasında dinlendirilen yıldız oyuncu, Sivasspor mücadelesinde gösterdiği performansla yine göz doldurdu. Avrupa devlerinin gözlemci ekipleri ise milli futbolcuyu stadyumdan izledi. Sezona İsmail Kartal önderliğinde iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, puan durumunda 1. sırada yer alıyor. Sarı-Lacivertli ekibin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Haberin Devamı

FERDİ KADIOĞLU'NUN ÖNEMİ

Nordsjaelland maçında dinlendirilen Ferdi Kadıoğlu, Sivasspor maçıyla ilk 11'e döndü. İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan 24 yaşındaki yıldız, sergilediği performansla göz doldurdu. Fenerbahçe taraftarının gözbebeği olan ve bu sezon 24 maçta forma giyen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon takımına 1 gol attı, 3 asistlik katkı yaptı. 24 yaşındaki Ferdi’nin sarı-lacivertli takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız futbolcu 14 Temmuz 2018 tarihinde Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro. Yıldız futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 168 maçta 15 gol, 20 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna dev talip 30 milyon Euro...

BAYERN MUNIH FERDİ'NİN PEŞİNDE

Alman basınında yer alan habere göre, Bayern Münih'in ara transfer döneminde savunmanın merkezine ve sağ beke transfer yapacağı belirtildi. Bayern Münih, transfer için Fenerbahçe'ye teklif hazırlığında. Alman devi, Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Bavyera devinde söz konusu iki bölge için bir transfer listesi olduğu ve listedeki isimlerden birinin de Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu olduğu öne sürüldü.

BAYERN'İN DİĞER ADAYLARI

Bayern Münih'in transfer listesindeki diğer adayların; Arnau Martinez, Lutsharel Geertruida ve Leny Yoro gibi isimler olduğu öne sürüldü. Ancak bu isimler arasından Leny Yoro ve Arnau Martinez gibi isimlerin daha çok gelecek yaz transfer dönemi için düşünülen oyuncular olduğu vurgulandı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna dev talip 30 milyon Euro...

 FENERBAHÇE'DEN REKOR BEKLENTİ

Eğer Ali Koç yönetimi, gelebilecek 30 milyon euro'luk transfer teklifini kabul ederse Ferdi Kadıoğlu, Türkiye tarihine geçecek. Yıldız futbolcu 21 milyon euro bedelle giden Vedat Muriqi ve Elvir Bajic ile 20 milyon euro'ya giden Arda Güler ve 22 milyon 500 bin euro'ya giden Cenk Tosun'u geride bırakarak Süper Lig'in en pahalı bonservisine sahip ismi olacak.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna dev talip 30 milyon Euro...

YORUM YAZ