MENÜ

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın durumu belli oldu! Kupa maçında oynayabilecek mi?

Sarı-Lacivertliler dün ligde Sivasspor'u 3-1'le geçse de Enner Valencia'yı sakatlığa kurban vermişti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ekvadorlu yıldızın durumu belli oldu. Golcü futbolcunun çarşamba günü kupadaki yarı final maçında Sivasspor karşısında oynayıp oynamayacağı da yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın durumu belli oldu! Kupa maçında oynayabilecek mi?

Süper Lig'de dün oynanan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına Sarı-Lacivertliler, Enner Valencia şokuyla başlamıştı. Ekvadorlu oyuncu mücadelenin ilk bölümünde Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural ile çarpışınca acılar içinde yerde kalmış ve boyunluk takılarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Enner Valencianın durumu belli oldu Kupa maçında oynayabilecek mi

Hastanedeki işlemleri sürüyor

Bu sezon 31 gol, 6 asistle oynayarak hem Kanarya'nın en skoreri olan hem de kariyer dönemini yaşayan 33 yaşındaki futbolcunun durumu merak ediliyordu. Tomografisi çekilen yıldız futbolcu geceyi hastanede geçirmişti. Tüm kontrolleri yapılan yıldız oyuncuda herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. Ancak Valencia'nın tedbir amaçlı hastanedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

EFSANE İÇİN KARAR VERİLECEK

Yüksek ihtimalle Sivas maçında...

Çarşamba günü yine bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda yine Sivas'ta Yiğidolar ile karşılaşacak Sarı-Lacivertliler'de golcü oyuncunun yüksek ihtimalle riske edilmeyeceği belirtildi. Yarı final ilk maçında oynaması beklenmeyen Enner Valencia'nın pazar günü ligde oynanacak Giresunspor karşılaşmasında sahada olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haberin Devamı

Durumu merak edilen yıldız oyuncu bu paylaşımla sevenlerine mesaj göndermişti 👇

YORUM YAZ