MENÜ

Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan müthiş istatistik!

Fenerbahçe'nin durdurulamayan yıldızı Enner Valencia, Kadıköy'de Sevilla maçını da boş geçmedi. Ekvadorlu yıldız, penaltıdan ağları salladı ve kariyer sezonundaki 34. resmi maçında 7 asistinin yanına 27. golünü ekledi.

Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan müthiş istatistik!

Fenerbahçe'nin bu sezonki en formda isimlerinin başında gelen Enner Valencia, Sevilla rövanşında golünü atmayı başardı. Bu sezon, hem gol hem asist bakımından kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Valencia, 37'de Ferdi'nin sağdan ortasında ceza sahası içerisinde Telles'in eline çarpan top sonucu kazanılan penaltıda topun başına geçti. VAR kontrolü sonrası gelen penaltıda Ekvadorlu yıldız, 41'de kaleci Dmitrovic'i çaresiz bırakarak Kanarya'yı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 1 dakika sonra 33 yaşındaki oyuncu, ceza sahası çizgisine yakın bölgede tam ikinci golü atacakken, vuruşunda savunma araya girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Enner Valenciadan müthiş istatistik

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki forvet golünü attı ama bu tur için Fenerbahçe'ye yetmedi.

Rakip savunma yıkamadı

Valencia'nın 68'de sol ayağıyla attığı şutu, ilk maçın yıldızlarından Dmitrovic güçlükle çıkarttı. Avrupa'da bu sezon üçüncü kez ağları havalandıran Valencia, toplamda ise 34 resmi karşılaşmada 7 asistinin yanına 27. golünü ekledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli forvet, İspanyol temsilcisinin savunma oyuncularıyla girdiği 8 ikili mücadelenin 6'sından galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçede Enner Valenciadan müthiş istatistik

Son 9 maçta 12 gol!

Kanarya'nın bu sezon hücumdaki 1 numaralı silahı Enner Valencia, zaten müthiş olan performansını son dönemde daha da yukarıya taşımıştı. Valencia, dün akşam ağları havalandırarak, son 9 resmi sınavında 1 asistiyle birlikte 12. golüne ulaştı.

Haberin Devamı

Aslıhan Çil

YORUM YAZ