MENÜ

Fenerbahçe'de Enner Valencia korkuttu! Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, Sivasspor maçında kaleci Ali Şaşal Vural'la çarpışmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından taburcu edilen ve herkese rahat bir nefes aldıran tecrübeli isim, kafileyle birlikte İstanbul'a döndü.

Fenerbahçe'de Enner Valencia korkuttu! Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, Enner Valencia'nın sakatlığıyla sarsıldı. 5. dakikada Arda Güler'in hava topunda Ali Şaşal Vural ile çarpışmasının ardından yerde kalan Ekvadorlu golcü için sağlık ekipleri hemen sahaya girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Enner Valencia korkuttu Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

DEPLASMANDA RAHAT KAZANDI!

HASTANEYE KALDIRILDI

Saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans çağrıldı. Sedyeye alınan ve boyunluk takıldığı gözlenen tecrübeli forvet, bilinci açık bir şekilde önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı. Öte yandan yıldız forvetin yerine 14. dakikada oyuna dahil olan Diego Rossi, 22. dakikada skor perdesini açan isim oldu ve Uruguaylı hücumcu Sivas deplasmanında takımını öne geçirdi.

Fenerbahçede Enner Valencia korkuttu Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

TOMOGRAFİSİ TEMİZ ÇIKTI

Bu sezon sakatlıklardan yana bir hayli dertli olan Fenerbahçe'nin en formda oyuncularından Enner Valencia, Sivasspor maçının henüz başında ciddi bir sakatlık tehlikesi atlattı. Ali Şaşal'la çarpışması sonrası Bir anda yere yığılan tecrübeli futbolcuya ilk müdahale saha içinde yapıldıktan sonra boyunluk takılarak ambulansla hastaneye götürüldü. O sırada bilinci açık olduğu belirtilen Ekvadorlu yıldızın tedbir amaçlı çekilen tomografisinin temiz çıkması, herkese rahat bir nefes aldırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Enner Valencia korkuttu Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

Tecrübeli golcünün durumunun iyi olması, Fenerbahçe'de yüzleri güldürdü.

KULÜP TELEVİZYONUNA KONUŞTU: KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Kafileyle birlikte İstanbul'a dönen yıldız golcü, kulüp televizyonuna konuştu, "Kendimi iyi hissediyorum. 3 puanı aldığımız için mutluyum. Gollere baktım ama hastanede maçı izleyemedim. Goller hoşuma gitti ama 3 puan daha çok hoşuma gitti." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Süper Lig’in 32. haftasında Sivasspor’a konuk olan Fenerbahçe’de, mücadelenin 14. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan 33 yaşındaki Ekvadorlu oyuncusu Enner Valencia’ya, Türkiye Futbol Federasyonu’nu geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'nin mesajında, “DG Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural ile yaşadığı çarpışma sonrası sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Enner Valencia'ya ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Enner Valencia'nın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” denildi.

FENERBAHÇE HASTANESİ!

Fenerbahçe'de sakatlar kervanına eklenen son isim Sivas deplasmanında Enner Valencia oldu ancak tecrübeli futbolcuda korkulan olmadı. Bu sezon kadrodaki oyunculardan tam 23 futbolcu sağlık sorunları nedeniyle en az 1 maç kaçırdı, sadece 4 futbolcu sıkıntı yaşamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Enner Valencia korkuttu Hastaneye kaldırıldı, müjdeli haber geldi

İşte Kanarya'nın oyuncu oyuncu sağlık raporu...

Altay Bayındır: 20 Aralık’ta İstanbulspor ile oynanan kupa maçını kaçıran Milli file bekçisi, 10 Nisan’daki Karagümrük mücadelesi sonrası bel fıtığı ameliyatı oldu. Sezonu kapatmış olma ihtimali yüksek.

İrfan Can Eğribayat: Şu anda eldivenlerin sahibi olan İrfan Can, sezonun ilk yarısındaki Karagümrük, Sivas ve Giresunspor maçlarını kas sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı.

Luan Peres: Sezonun en şanssız isimlerinden biri. 15 Eylül’de Rennes ile oynanan karşılaşmada kale direğine çarparak dizinin arkasından sakatlandı. Luan, Galatasaray derbisinde kadroya döndü, 29 Ocak’taki Kasımpaşa maçında 7 dakika süre aldı. Ardından yine sakatlanan Brezilyalı stoper, son İstanbul mücadelesinde kadroya girdi.

Gustavo Henrique: Adale sakatlığı yüzünden ekim ayının sonu ve kasımda toplam 4 mücadeleyi kaçırdı. Serdar Aziz: Kariyeri boyunca sağlık konusunda sıkıntılı sezonlar geçiren tecrübeli savunmacı, kasığındaki sorun yüzünden ligin ilk 7 haftası ile Slovacko ve Austria Wien eşleşmelerinde görev yapamadı.

Haberin Devamı

Jayden Oosterwolde: Ocak ayında kadroya katılan Hollandalı oyuncu, aşilindeki sorun yüzünden kupada Kayseri ve ligde Beşiktaş ile Karagümrük karşılaşmalarında takımını yalnız bıraktı.

Ezgjan Alioski: Makedon sol bek, sakatlık nedeniyle farklı dönemlerde toplam 5 maçta forma giyemedi.

Ferdi Kadıoğlu: Milli yıldız sadece ilk yarıdaki Karagümrük mücadelesinde bağırsak enfeksiyonu nedeniyle oynamadı.

Attila Szalai: Fenerbahçe’nin biyonik adamı, bu sezon sadece Alanya maçında cezası nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. Szalai, sağ diz yan bağlarındaki ödem ve esneme nedeniyle 1 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bright Osayi-Samuel: Nijeryalı oyuncu, ocak ayındaki Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarında görev yapamadı.

Miha Zajc: Sloven orta saha oyuncusu, bu sezon ikinci kez kas sakatlığı yaşadı. Zajc şu ana kadar 4 maç kaçırdı.

Willian Arao: Tecrübeli oyuncu Avrupa Ligi’nde gruptaki AEK Larnaka karşılaşmalarının yanı sıra ligde ilk yarıdaki Karagümrük ve Ankaragücü mücadelelerinde forma giyemedi.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek: Bu sezon müthiş bir çıkış yapan 24 yaşındaki oyuncu, Rennes deplasmanı ile ilk yarıdaki Konya ve Kayseri maçlarını kaçırdı.

Lincoln: Jesus’un 10 numaradan sol beke çevirdiği Sambacı, ilk yarıda baldırındaki sıkıntı nedeniyle Sivas ve Giresun maçlarında görev yapamadı. Lincoln, Sevilla ile deplasmanda oynanan karşılaşmada dizindeki çapraz bağlar yırtıldığı için sezonu kapattı.

Mert Hakan Yandaş: Mert Hakan, sakatlık konusunda en şanssız isimlerden biri. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu farklı dönemlerde toplam 16 maç kaçırdı.

Arda Güler: Fenerbahçe’nin harika çocuğu, sakatlık nedeniyle kupadaki İstanbul ve ligdeki Trabzonspor mücadelelerinde kadroda yer alamadı. Diego Rossi: Uruguaylı futbolcu, sağlık sorunları yüzünden Avrupa’da Rennes ve Dinamo Kiev ile ilk yarıdaki İstanbulspor karşılaşmalarında takımını yalnız bıraktı.

İrfan Can Kahveci: Fenerbahçe kariyeri sakatlıklarla dolu olan Milli futbolcu, bu sezon sağlık anlamında şanslı. İrfan Can, sadece Slovacko eşleşmesi ve ligin ilk 2 haftasındaki Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarında oynayamadı.

Emre Mor: 25 yaşındaki oyuncunun sakatlık nedeniyle kaçırdığı tek maç, bileğindeki sorun yüzünden görev yapamadığı ilk yarıdaki Ankaragücü sınavı.

Joao Pedro: Tecrübeli hücumcu, şanssız isimlerden biri. Gelir gelmez adalesindeki yırtık nedeniyle 7 maç kaçırdı. Pedro, kasımdaki Vallecano maçında hem diz hem de bileğinden sakatlanarak 9 karşılaşmada daha oynayamadı.

Joshua King: Norveçli golcü, farklı dönemlerde yaşadığı sakatlıklar yüzünden tam 22 mücadelede takımdan ayrı kaldı.

Enner Valencia: Fenerbahçe’nin bu sezonki gol makinesi olan Ekvadorlu yıldız, dizindeki sakatlığı yüzünden ligin 16. ve 17. haftalarındaki Hatay ve Antalya maçlarında sahaya çıkamadı.

Michy Batshuayi: Belçikalı golcü, Sevilla ile oynanan rövanş mücadelesinde yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle 1 aydır formasından uzak ancak sahalara dönmeye hazırlanıyor.

YORUM YAZ